Jos sinulla on Professional- tai Enterprise-tili, voit luoda oman Adobe Content Viewerin version iPadille DPS App Builderilla. Oman mukautetun Content Viewerin luontimahdollisuudesta on hyötyä erityisesti silloin, kun Folio Producer -työkaluista ilmestyy uusi versio, mutta Adobe Content Viewer odottaa Applen hyväksyntää.

Jos kirjaudut Enterprise-tiliin, voit luoda Enterprise signed (yrityksen allekirjoittaman) -sovelluksen, jota voit jakaa yrityksesi sisällä. Jos et luo yrityksen allekirjoittamaa sovellusta, Adobe Content Viewer on saatavilla vain iPadeissa, joiden laitetunnukset (UDID:t) on määritetty Developer mobileprovision -tiedostossa. Tällöin ristiriitojen välttämiseksi kannattaa käyttää mobileprovision-tiedostoa, joka ei ole toisen kehityssovelluksen käytössä. Tietoja mobileprovision-tiedostojen luonnista on PDF-muotoisessa Publishing Companion Guide for the iPad -oppaassa.

Video-opetusohjelma

Video-opetusohjelma
<a href="http://goo.gl/HPZ0w">Mukautetun Content Viewerin luominen</a>
Colin Fleming

1. Kirjaudu DPS App Builderiin Ammattilais- tai Yritys-tilillä.

2. Valitse DPS App Builderissa Uusi, valitse iPad ja valitse Seuraava.

3. Valitse katseluohjelman versioksi Adobe Content Viewer. Valitse Seuraava.

4. Tee jokin seuraavista ja valitse Seuraava:

• (Professional) Määritä developer mobileprovision -tiedosto. Luo ristiriitojen välttämiseksi mobileprovision-tiedosto, joka ei ole toisen kehityssovelluksen käytössä.

• (Enterprise) Jos valitset Enterprise Signed Build, määritä tarkoitettu sovellustunnus (kuten com.publisher.viewer) ja Enterprise Mobileprovision -tiedosto. Käytä samaa tarkoitettua sovellustunnusta, jota on käytetty Apple Developer -sivustossa Enterprise Mobileprovision -tiedoston luomiseen. Lisätietoja yrityksen allekirjoittamista sovelluksista on kohdassa Yrityksen allekirjoittaman iPad-katseluohjelmasovelluksen luominen.

5. Valitse Seuraava ja noudata kehotteita.

6. Lataa ja allekirjoita Adobe Content Viewer.

7. Jos se on tarpeen, aseta Adobe Content Viewer (content-viewer.ipa) jaettavaksi.

Asenna Adobe Content Viewer vetämällä content-viewer.ipa-tiedosto iTunes-kirjastoon ja synkronoimalla iPad.

Adobe Content Viewerin App Store -versiota ei tarvitse poistaa. iPadissa voi olla Adobe Content Viewerin eri versioita. Voit jopa kirjautua kahteen eri katseluohjelmaan käyttämällä eri tilejä.