Mukautetun kirjaston luominen (Enterprise)

Jos olet Enterprise-julkaisija, DPS App Builderin avulla voit korvata katseluohjelman oletuskirjaston luomallasi mukautetulla kirjastolla. Voit luoda mukautettuja kirjastoja ja kauppoja iOS-sovelluksia varten. Alkuperäisiä Android-sovelluksia varten voit luoda oletuskirjaston korvaavan mukautetun kirjaston.

Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi)

1. Luo mukautetussa kirjastossa käytettävän HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto. Tietoja HTML-tiedostojen luonnista on artikkelissa Erillisen kirjasto- ja kauppatoiminnon käyttöönotto.

2. Luo oikeutusten katseluohjelma tai muokkaa sitä DPS App Builderissa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• (iOS) Napsauta DPS App Builderin Navigointityökalupalkki-osassa, Mukauta ja testaa työkalupalkki ja mukautetut kuvakkeet -asetuksen alla olevassa mustassa palkissa olevaa Kirjasto-kuvaketta.
    • (Alkuperäinen Android) Napsauta verkkopohjaisen DPS App Builderin Kirjasto-osassa olevaa Kirjasto-kuvaketta ja määritä HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto.
  4. Napsauta Käytä mukautetun katseluohjelman kirjastoa -asetuksen vieressä olevaa kuvaketta ja määritä HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto, jonka olet luonut.

Lisätietoja mukautettujen kirjastojen luonnista on artikkelissa Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi).

Enemmän tällaisia

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa