Jos olet Enterprise-julkaisija, DPS App Builderin avulla voit korvata katseluohjelman oletuskirjaston luomallasi mukautetulla kirjastolla. Voit luoda mukautettuja kirjastoja ja kauppoja iOS-sovelluksia varten. Alkuperäisiä Android-sovelluksia varten voit luoda oletuskirjaston korvaavan mukautetun kirjaston.

Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi)

1. Luo mukautetussa kirjastossa käytettävän HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto. Tietoja HTML-tiedostojen luonnista on artikkelissa Erillisen kirjasto- ja kauppatoiminnon käyttöönotto.

2. Luo oikeutusten katseluohjelma tai muokkaa sitä DPS App Builderissa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• (iOS) Napsauta DPS App Builderin Navigointityökalupalkki-osassa, Mukauta ja testaa työkalupalkki ja mukautetut kuvakkeet -asetuksen alla olevassa mustassa palkissa olevaa Kirjasto-kuvaketta.
    • (Alkuperäinen Android) Napsauta verkkopohjaisen DPS App Builderin Kirjasto-osassa olevaa Kirjasto-kuvaketta ja määritä HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto.
  4. Napsauta Käytä mukautetun katseluohjelman kirjastoa -asetuksen vieressä olevaa kuvaketta ja määritä HTML-koodin sisältävä .zip-tiedosto, jonka olet luonut.

Lisätietoja mukautettujen kirjastojen luonnista on artikkelissa Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi).