Adobe Digital Publishing Suiten (DPS) avulla kuka tahansa, jolla on InDesign CC tai sitä uudempi versio, voi luoda ja esikatsella sisältöä mobiililaitteissa. Mobiilisovellusten luontia varten on kuitenkin hankittava Adobe Experience Manager Mobilen yrityskäyttöoikeus.

Käyttöoikeus oikeuttaa sinut sovellusten luontiin sekä Adobe Digital Publishing Suitella (DPS) että Adobe Experience Manager Mobilella (aikaisemmalta nimeltään Adobe Digital Publishing Solution).

Experience Manager Mobilen käyttöoikeudet myönnetään sovelluskohtaisesti, ja kehittäjätyökalujen ja tuen käytöstä peritään maksu. Käyttöoikeusmaksut veloitetaan vuositilauksena. Sovellusmaksut muuttuvat yleisön koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Määritetyt sovellusmaksut ovat voimassa sopimuksen umpeutumiseen asti. Sopimusmaksu oikeuttaa sinut saman sovelluksen tuottamiseen kaikkia tuettuja ympäristöjä, kuten iOS:ää, Androidia ja Windowsia, varten.

DPS Single Edition

DPS Single Edition ei enää ole saatavana 1. toukokuuta 2015 jälkeen. Creative Cloud ‑tiliä tai kertamaksuun perustuvaa käyttöoikeutta ei enää voi käyttää yhden folion sovelluksen luontiin iPadia varten. Huomaa, että asiakkaat, joilla on Creative Cloudin täysversion käyttöoikeus, voivat edelleen luoda yhden folion sovelluksia iPadia varten.

DPS Professional

Uudet asiakkaat eivät enää voi hankkia DPS Professionalia. Sovelluskohtaisen käyttöoikeusmallin hinta muuttuu käyttötarkoituksen ja yleisön koon mukaan, joten se vastaa erilaisten asiakkaiden ja budjettien vaatimuksia.

Kaikki uusittavat sopimukset lisensoidaan sovelluskohtaisesti, kuten edellä on esitetty, ja ne oikeuttavat käyttäjät kaikkien tuettujen toimintojen käyttöön.

Adobella on erillinen myyntiryhmä, joka auttaa ammattilaisasiakkaita sopimusten uusimisessa. Voit ottaa yhteyttä ryhmään lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen dpspro@adobe.com. Siellä sinulle pystytään laskemaan oikea hinta sovelluksen aikaisemman käytön perusteella. Jos ostit DPS Professional Editionin Adoben verkkokaupasta, ota yhteyttä osoitteeseen dpspro@adobe.com.

Lisätietoja Adobe Experience Manager Mobilesta saat täältä: www.adobe.com/go/publishing_fi