Jos olet Professional- tai Enterprise-käyttäjä, voit viedä folion DPS App Builderissa määritettävänä .zip-tiedostona. Ennen folion vientiä sinun on julkaistava se.

Jos käytät Creative Cloud -tilausta tai Single Edition -käyttöoikeutta yksittäisen folion sovelluksen luomiseen, älä käytä Vienti-menetelmää. Valitse sen sijaan folio Folio Builder -paneelista ja valitse paneelivalikosta Luo sovellus. Digital Publishing Suite, Single Edition -palvelu ei joulukuusta 2014 alkaen enää ole ostettavissa osoitteesta Adobe.com. DPS Single Editionilla ei enää voi rakentaa tai muokata sovelluksia 1.5.2015 jälkeen.

1. Valitse hallintapaneelista Folio Producer. Julkaise folio Folio Producer Organizerissa. Katso Folioiden julkaiseminen Distribution Servicessä.

2. Valitse julkaistu folio Folio Producer Organizerissa ja valitse Vie.

3. Määritä .zip-tiedoston nimi ja kohde. Valitse lopuksi Tallenna.

Määrität tämän .zip-tiedoston, kun luot yhden folion katseluohjelman DPS App Builderin avulla. Katso Mukautetun katseluohjelman luonti iPadille.