DPS mahdollistaa käyttöelämyksen parantamisen usealla eri tavalla HTML- ja JavaScript-ohjelmointirajapintojen avulla. Kun luot HTML-sisältöä mukautettua kirjastoa, mukautettua kauppaa tai oikeutusmainospalkkia varten, voit viitata kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintoihin.

Kun luot HTML-sisältöä foliota varten, esimerkiksi HTML-artikkelin tai verkkosisällön peittokuvan, voit viitata Reading APIin. Reading API sisältää joitakin toimintoja, jotka ovat käytettävissä kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapinnoissa, kuten myös maantieteellisen sijainnin, kameran, kameran ja laitteen tunnistuksen ohjelmointirajapinnoissa.

Kaikki DPS App Builderissa määritetyt HTML-sisällöt voivat viitata kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintoihin. Folioon sisältyvät HTML-artikkelit ja verkkosisällön peittokuvat voivat viitata Reading APIin.

Kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapinnat Reading API
Mukautettu kirjasto *
Mukautettu kauppa *
Mukautetut paikat (verkkonäkymät) *
Oikeutusmainospalkki *
Aloitusnäyttö *
Tietonäyttö * *
Verkkosisällön peittokuva   *
HTML-artikkeli   *

Seuraavat toiminnot mahdollistavat JavaScript-ohjelmointirajapintojen käytön.

Mukautettu kirjasto

Voit korvata katseluohjelman kirjaston alkuperäisen toteutuksen HTML-, JavaScript- tai CSS-muotoisella versiolla tarpeidesi mukaan. Ohjelmointirajapintojen avulla voit monistaa oletuskirjaston sähköiseen kauppaan liittyvän toiminnon ja mukauttaa sitä projektin luonteen mukaan. Lisätietoja mukautettujen kirjastojen ja kauppojen luonnista on artikkelissa Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi).

Mukautettu kauppa
Mukautetut kirjastot pystyvät käyttämään kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintoja.

Mukautetut paikat

Sivun alareunassa olevalle siirtymispalkille ilmestyy mukautettuja paikkoja (joita kutsutaan myös ”mukautetuiksi siirtymiskuvakkeiksi”). Näitä mukautettuja paikkoja napautettaessa näyttöön ilmestyy verkkonäkymä, kuten mukautettu kauppa tai usein kysyttyjen kysymysten sivu. Verkkonäkymän HTML-sisältö voi sisältää viittauksia kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintoihin.

Mukautetut siirtymiskuvakkeet
Siirtymiskuvakkeita napautettaessa näyttöön ilmestyy verkkonäkymä. Kunkin verkkonäkymän HTML-sisältö voi viitata kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintoihin.

Oikeutusmainospalkki

Jos sovelluksessa käytetään suoraa oikeutusta, voit määrittää kirjastonäkymän yläosassa näytettävän HTML-mainospalkin, kuten edellä olevissa kuvissa on esitetty. Mainospalkkia käytetään painotuotteiden tilaajien toimintakehotteena, joka mahdollistaa sisällön välittömän käytön, tilaustarjousten tekemisen tai mainosten näyttämisen. Oikeutusmainospalkilla on täydet oikeudet kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintojen käyttöön. Lisätietoja on artikkelissa Suoran oikeutuksen käyttäminen DPS:ssä.

Aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on läpinäkyvä verkkonäkymä, jossa HTML-sisältö näkyy käynnistyskuvan ja kirjaston/kaupan välissä. HTML-sisältö tulee näyttöön, kun asiakkaat käynnistävät sovelluksen ensimmäisen kerran sen asentamisen tai päivittämisen jälkeen. Aloitusnäytöllä on täydet oikeudet kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapintojen käyttöön. Lisätietoja on DPS Developer Centerin artikkelissa Aloitusnäytön käytön aloittaminen.

Esimerkki aloitusnäytöstä
Malli aloitusnäytöstä, joka kerää tietoja kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapinnoista.

Tietonäyttö

Voit näyttää tietonäytön aina, kun asiakkaat tarkastelevat sovelluksesi sisältöä. Voit esimerkiksi kehottaa lukijoita luomaan tilin, lataamaan kumppanisovelluksen, käyttämään ohjesisältöä tai tarkastelemaan muita mukautettuja tarjouksia läpinäkyvän verkkonäkymän kautta. Tietonäytöllä on täydet oikeudet JavaScript-ohjelmointirajapintojen käyttöön, olivatpa kyseessä kirjaston ja kaupan ohjelmointirajapinnat tai Reading API, sen mukaan, missä tietonäyttö avataan.

Voit avata tietonäytön sovelluksen tasolta (esimerkiksi mukautetusta kirjastosta tai oikeutusmainospalkista) tai folion tasolta (HTML-artikkelista tai verkkosisällön peittokuvasta). Tietonäytössä käytettävät HTML-tiedostot ovat sovelluksen ulkopuolella olevalla palvelimella, eivät sovelluksessa. Käyttäjien on muodostettava Internet-yhteys tietonäytön tarkastelua varten.

Lisätietoja on artikkelissa R30:n uudet ohjelmointirajapinnat ja ominaisuudet.

HTML-artikkelit / verkkosisällön peittokuvat

Jos haluat avata JS-ohjelmointirajapinnat kirjaston sijaan foliosta, voit luoda HTML-artikkelin tai verkkosisällön peittokuvan. Voit sen jälkeen luoda digitaalisia suurennoksia, joiden avulla voit näyttää sisällöt sen mukaan, miten artikkeli on hankittu, tai hyödyntää kameran ohjelmointirajapintaa, maantieteellisen sijainnin ohjelmointirajapintaa tai erilaisia kuluttajien markkinoinnin ohjelmointirajapintoja.

Verkkosisällön peittokuva
Tähän verkkosisällön peittokuvaan sisältyvä HTML-koodi lähettää kyselyn Reading APIin selvittääkseen, miten numero on hankittu, ja näyttää sisällön sen mukaan.