Jos sinulla on Adobella ajan tasalla oleva tilaus, voit lähettää katseluohjelmasovelluksia sovelluskauppoihin sekä julkaista folioita, ja asiakkaat voivat ladata julkaisemasi foliot. Jos Adobe-tilisi kuitenkin vanhentuu tai toimituslatauksia ei enää ole, palveluiden käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa tai ne voidaan kumota.

Adobe lähettää sähköpostiviestejä tilisi järjestelmänvalvojalle ilmoittaakseen sinulle, kun tilisi käyttöoikeuksien voimassaoloaika on päättymässä tai kun toimituslatausten enimmäismäärä on lähes saavutettu. Näissä sähköpostiviesteissä on ohjeita, joita noudattamalla voit pitää tilisi ajan tasalla. Jos epäilet, että et saa näitä sähköpostiviestejä, ota yhteyttä Adoben edustajaan. Gold-tason yhteystiedot on ilmoitettu DPS-hallintapaneelissa.

Julkaisemisen ja folioiden toimittamisen rajoittaminen

Folioiden toimittamista voidaan rajoittaa ja asiakkaita voidaan estää lataamasta folioita, jos

• et ole uudistanut Professional- tai Enterprise-tilaustasi 30 päivän kuluessa tilauksen päättymispäivästä

• olet ylittänyt ostettujen ladattavien tiedostojen enimmäismäärän.

Jos sinulla on toimituslatauksia käytettävissä, mutta et uudista tilaustasi, asiakkaat voivat jatkaa folioiden lataamista 30 päivää tilauksen päättymispäivän jälkeen. Kolmenkymmenen päivän kuluttua tilauksen päättymispäivästä Adobe pidättää itsellään oikeuden estää asiakkaitasi lataamasta folioitasi.

Kun folioiden lataamista rajoitetaan, maksuttomien folioiden, arkistoitujen maksuttomien folioiden ja vähittäismyyntifolioiden tilaksi muutetaan ”tilapäisesti ei käytettävissä”. Lataa- tai Osta-painiketta napsauttavalle asiakkaalle ilmoitetaan, että sisältö ei ole käytettävissä, ja häntä pyydetään yrittämään uudelleen.

Maksettuja tilauksia kunnioitetaan. Tilaajat voivat ladata julkaistut foliot, joita yksikään tilaaja ei ole vielä ladannut. Nämä lataukset kirjataan julkaisijan tilille.

Asiakkaat ovat oikeutettuja folioihin, jotka he ovat maksaneet. Arkistoidun vähittäismyyntifolion Lataa-painiketta napsauttava asiakas voi ladata folion. Nämä lataukset kirjataan julkaisijan tilille.

Peruutettu tili

Jos et uudista DPS-tilaustasi tai osta latauspakettia 60 päivän kuluessa tilauksen päättymispäivästä, Adobe pidättää itsellään oikeuden poistaa tilisi Distribution Servicestä ja laskea tilisi tasoa. Kaikki yhden julkaisun katseluohjelmasovellukset voidaan edelleen hankkia App Storesta.

Tilin päivittäminen

Pidä tilauksesi ajan tasalla ja osta ylimääräisiä latauspaketteja, jotta tiliäsi käyttöä ei rajoiteta. Ota tarvittaessa yhteyttä Adoben edustajaan.

Toimituslatauskertojen tarkastelu

Voit nyt luoda raportteja tarkastellaksesi lataustietoja Adoben Distribution Servicestä. Jos kirjaudut DPS-hallintapaneeliin sovellustiliä käyttäen, voit valita Toteutuneet lataukset -raporttivaihtoehdon ladataksesi .csv-tiedoston, joka sisältää kyseisen sovelluksen laskutettavat lataustilastot Adoben Distribution Servicestä. Jos kirjaudut sisään järjestelmänvalvojana, voit napauttaa hallintapaneelissa olevaa linkkiä saadaksesi raportin, joka näyttää tilisi toteutuneiden latauksien saldon. Järjestelmänvalvojat voivat ladata yhdistelmäraportin, jonka avulla he voivat tarkastella kaikkien tiliin liittyvien julkaisujen lataustietoja. Lisätietoja on ohjeaiheessa Folioiden latausmäärien kirjaamisen toimintatapa.