Asenna tarvittavat työkalut, hanki sopiva Adobe ID ja käytä sitä sekä tutustu perusteisiin ennen digitaalisten julkaisujen luomisen aloittamista.

Video-opetusohjelma

Video-opetusohjelma
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-prepare-to-successfully-design-and-publish-your-content-to-tablet-devices/">Valmistaudu suunnittelemaan ja julkaisemaan sisältöä tablet-laitteissa</a>
Colin Fleming