Digital Publishing Suiten hallintapaneeli sisältää työkalut, joita DPS-tilaajat tarvitsevat folioiden julkaisemiseen ja mukautettujen katseluohjelmasovellusten luontiin. Folio Producerin avulla voit viimeistellä folion ja julkaista sen. DPS App Builderin avulla voit luoda mukautetun katseluohjelmasovelluksen Apple App Storea, Google Play Storea tai Windows-kauppaa varten.

DPS-tilaajat voivat julkaista folioita ja luoda mukautettuja katseluohjelmasovelluksia. Jos et ole DPS-tilaaja, voit luoda folioita ja tarkastella niitä Adobe Content Viewerilla, mutta et pysty rakentamaan mukautettua sovellusta.

Video-opastusohjelma

Video-opastusohjelma
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-produce-content-to-prepare-to-publish-using-digital-publishing-suite/">Julkaistavaksi valmisteltavan sisällön tuottaminen</a>
Colin Fleming