Digitaalista sisältöä voi myydä monilla eri tavoilla sovelluskauppojen kautta. Vaihtoehdot vaihtelevat yhden numeron katseluohjelman kertamyynnistä jatkuvaan tilausmalliin. Käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat käytössä olevasta versiosta.

Voit luoda ja myydä digitaalista sisältöä tuetuilla markkinapaikoilla, kuten Apple App Storessa, Google Play Storessa ja Windows-kaupassa.

Video-opetusohjelma

Video-opetusohjelma
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-selling-your-content/">Digitaalisen julkaisusisällön myynti</a>
Colin Fleming

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kun haluat:

Siirry tänne:

tietoja katselusovellusten tyypeistä

Mukautettujen katseluohjelmien tyypit

luoda folioita erikokoisille matkapuhelimille

Julkaisujen luominen useille laitteille

Folioesitysten luominen

luoda mukautetun katselusovelluksen sovelluskauppaan lähetettäväksi

DPS App Builder

luoda yrityksen allekirjoittaman iPad-sovelluksen vain sisäiseen jakeluun

Yrityksen allekirjoittaman sisäisen iPad-katseluohjelman luominen

luoda maksutonta sisältöä myynnin tai tilausten edistämiseksi Maksuttoman sisällön toimitustavat