Digitaalisen sisällön myyminen

Digitaalista sisältöä voi myydä monilla eri tavoilla sovelluskauppojen kautta. Vaihtoehdot vaihtelevat yhden numeron katseluohjelman kertamyynnistä jatkuvaan tilausmalliin. Käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat käytössä olevasta versiosta.

Voit luoda ja myydä digitaalista sisältöä tuetuilla markkinapaikoilla, kuten Apple App Storessa, Google Play Storessa ja Windows-kaupassa.

Video-opetusohjelma

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kun haluat:

Siirry tänne:

tietoja katselusovellusten tyypeistä

luoda folioita erikokoisille matkapuhelimille

luoda mukautetun katselusovelluksen sovelluskauppaan lähetettäväksi

luoda yrityksen allekirjoittaman iPad-sovelluksen vain sisäiseen jakeluun

luoda maksutonta sisältöä myynnin tai tilausten edistämiseksi