Sosiaalisen jakamisen latauskerrat

Jos otat sosiaalisen jakamisen DPS App Builderilla katseluohjelmasovelluksessa käyttöön, DPS antaa lukijoille mahdollisuuden tarkastella artikkeleita selaimella Adobe Content Viewer for the Webin (verkkokatseluohjelman) avulla. Nämä katselukerrat lasketaan toimituslatauskertoihin seuraavasti: kun verkkokatseluohjelmalla avattujen artikkeleiden näyttökertojen määrä saavuttaa foliossa olevien (suojattujen ja suojaamattomien) artikkeleiden määrän, näyttökerrat katsotaan yhdeksi toimituspaketin toimitukseksi.

Oletetaan esimerkiksi, että otat verkkokatseluohjelman käyttöön sovelluksessa, jossa on 50 artikkelia sisältävä folio. Jos yksi henkilö lukee kaikki kyseisessä foliossa olevat 50 artikkelia verkkokatseluohjelmalla, se katsotaan yhdeksi toimitukseksi. Jos 50 eri ihmistä lukee kukin yhden jaetun artikkelin, se katsotaan myös yhdeksi toimitukseksi. Tässä esimerkissä mikä tahansa samaan folioon kohdistuva 50 artikkelin näyttökerran yhdistelmä katsotaan toimitukseksi. Tämä esimerkki on tarkoitettu toimintaperiaatteen havainnollistamiseksi. Perehdy DPS:n sosiaaliseen jakamistoimintoon ja verkkokatseluohjelmaan liittyviin ehtoihin ja rajoituksiin, jotka on esitetty DPS:n käyttöehtojen osassa 3.4.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Folioiden latausmäärien kirjaamisen toimintatapa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa