Sovelluksen sisäiset tilausvaihtoehdot ovat käytettävissä iOS:ssä. Kun rakennat sovellusta, käytettävissäsi on useita tilausvaihtoehtoja, muun muassa Applen tilausmalli (Professional ja Enterprise), mukautettu oikeutuspalvelin (vain Enterprise) tai molempien yhdistelmä.

Apple-tilaukset

Kun käyttäjät tilaavat sovelluksesi iOS-tilauksella, he ovat oikeutettuja kaikkiin folioihin, joissa julkaisupäivä on alkamis- ja päättymispäivän välillä. He ovat tilaushetkellä oikeutettuja myös viimeksi julkaistuun folioon. Jos käyttäjä esimerkiksi tilaa kuuden kuukauden tilauksen 10. marraskuuta, alkamispäivä on 10. marraskuuta ja päättymispäivä on 10. toukokuuta. Tilauksen jälkeen käyttäjä voi ladata viimeksi julkaistun portfolion, kuten myös minkä tahansa muun portfolion, jonka julkaisupäivä on 10. marraskuuta ja 10. toukokuuta välillä. Jos käyttäjät eivät uudista tilausta, he ovat silti oikeutettuja kyseisen kuuden kuukauden sisältöön.

Parhaana käytäntönä Folio Producer Organizeria kannattaa käyttää folioiden julkaisupäiväasetusten hallintaan. Jos julkaiset neljännesvuosittain ilmestyvää aikakauslehteä, käytä johdonmukaisia julkaisupäiväasetuksia, kuten 1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta ja 1. lokakuuta, vaikka todellisuudessa julkaisetkin foliot eri päivinä. Niin kauan kuin julkaiseminen on johdonmukaista, tilaajat ovat oikeutettuja asianmukaiseen määrään sisältöä.

Tietoja tilausten ja oikeutusten määrittämisestä mukautetuissa iPad-katseluohjelmasovelluksissa saat hankkimalla iPad Publishing Companion Guide PDF -oppaan.

Mukautetut oikeutuspalvelimet

Tietoja oman sivustosi kautta jätettyjen tilausten hallintaan tarkoitetun mukautetun oikeutuspalvelimen käyttöönotosta saat Adoben edustajalta. Sovelluskehittäjille tarkoitettua sisältöä on saatavilla myös Digital Publishing Suite Developer Centerin Oikeutus-osasta (vain englanniksi).

Rajoitettu jakelu

Rajoitetulla jakelulla tarkoitetaan menetelmää, jolla sisältö tuodaan vain pienen lukijaryhmän käyttöön sen jäsenten käyttäjäprofiilien tai valtuustietojen perusteella. Oletusarvoisesti käyttäjälle esitetään vain rajallinen folioiden sarja. Muut foliot näytetään vasta sen jälkeen, kun käyttäjä on kirjautunut sovellukseen. Valittujen folioiden luettelo, joka näytetään, perustuu käyttäjän kirjautumistietoihin. Tietoja rajoitetusta jakelusta on kohdassa Rajoitetun jakelun käyttäminen Digital Publishing Suitella.