Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, perehdy Windowsin julkaisuoppaaseen.

DPS-työkaluilla voit luoda DPS-katseluohjelman, jonka voit lähettää Windows-kauppaan. Windows-sovellus voidaan näyttää kaikissa Windows 8.1 -pohjaisissa laitteissa tai tietokoneissa. DPS-sovellukset eivät tue Windows Phone -laitteita.

Tässä julkaisussa kerrotaan, miten voit määrittää Windows-kaupan kehittäjätilin, määrittää sovelluksen tiedot Windows-kaupan kehittäjäkeskuksessa ja lähettää sovelluksen. Tietoja Windows-sovelluksen rakentamisesta on artikkelissa DPS-sovellusten rakentaminen Windows-kauppaa varten.

Windows-kaupan kehittäjätilin määrittäminen

Rekisteröi Windows-kaupan kehittäjätili yksityishenkilölle tai yritykselle, jos et ole vielä tehnyt niin:

https://appdev.microsoft.com/StorePortals/en-US/Account/signup/start

Jos sovelluksessa on vähittäismyyntisisältöä, määritä pankkitiedot, jotta Microsoft pystyy maksamaan sinulle vähittäismyyntiostoksista.

Sovelluksen tietojen määrittäminen

Kun rakennat sovelluksen Windows-kaupan kehittäjäkeskuksessa, määrität sovelluksen tiedot ja vähittäismyyntisisältöön liittyvät sovelluksen sisäiset ostokset sekä lähetät sovelluksen useassa vaiheessa. Varmenteita ei tarvita.

Käytä tämän prosessin aikana antamiasi tietoja, kun rakennat sovelluksen verkkopohjaisella DPS App Builderilla.

1. Valitse Lähetä sovellus.

Valitse Lähetä sovellus
  2. Rakenna sovellus toimimalla kehotteiden mukaan. Määritä jokaisessa osassa tähdellä (*) merkittyjen kohtien tiedot. Kun osa on valmis, vieritä sen loppuun ja valitse Tallenna.

Sovelluksen nimi

Määritä Windows-kauppaa varten sovellukselle nimi, joka ei ole vielä käytössä. Käytä tätä samaa nimeä, kun rakennat sovelluksen DPS App Builderilla.

Määritä käyttämättömän sovelluksen nimi

Myyntitiedot

Myyntitiedot-osan asetukset viittaavat itse sovellukseen, eivät sovelluksen sisäisiin ostoksiin. Useimpien DPS-sovellusten tapauksessa itse sovellus on maksuton ja sovelluksessa olevat foliot ovat maksuttomia tai vähittäismyyntiversioita. Folioiden sovelluksen sisäiset ostokset määritetään seuraavassa Palvelut-osassa.

• Määritä sovelluksen hintataso.
  • DPS-sovelluksissa sovellusten sisäisissä ostoksissa ei käytetä kolmansien osapuolten kauppajärjestelmiä. Jätä valintaruutu valitsematta.
Määritä sovelluksen hintataso
  • Jätä Laitteistovaatimukset-kohdassa Saatavana kaikkiin järjestelmiin -asetus kaikkien vaihtoehtojen osalta valittuna.
  • Jätä Helppokäyttötoiminnot-kohdassa valintaruutu valitsematta.
Valitse laitteistovaatimukset ja helppokäyttötoimintojen asetukset

Palvelut

Palvelut-osassa voit määrittää sovelluksen sisäiset ostokset folioita varten. Windows-kaupassa voit määrittää sovelluksen kaikille vähittäismyyntifolioille vain yhden hinnan, joten voit luoda vain yhden Windows-kaupan tuotetunnuksen sovelluksen sisäisiä ostotarjouksia varten. Määritä sitten tämä tuotetunnus, kun rakennat sovelluksen DPS App Builderilla.

Huomautus: Vaikka luot vain yhden Windows-kaupan tuotetunnuksen, on tärkeää, että käytät jokaisen folion osalta eri tuotetunnusarvoja (esimerkiksi com.omayritys.omasovellus.numeronnimi), kun julkaiset foliot Adobe Folio Producerilla.

• Määritä vähittäismyyntifolioille Windows-kaupan tuotetunnus. Suosittelemme, että käytät käänteistä DNS-muotoa, kuten com.omayritys.omasovellus.sovelluksensisäinen.
  • Valitse Tuotteen elinkaari -kohdasta Kulutustarvike. Sinun on valittava Kulutustarvike, muuten ostaminen ei ole mahdollista.
  • Valitse Sisältötyyppi-kohdasta Sähköisen aikakauslehden yksi numero.

Huomautus:

Windows-sovellusten sovelluksen sisäisissä ostoksissa vaaditaan nyt jaetut salaiset tiedot (joita kutsutaan ”Windowsin pääpaketin käyttäjätiedon nimeksi”). Tietoja jaettujen salaisten tietojen hankinnasta saat jäljempänä tämän artikkelin aihetta käsittelevästä osasta. Kopioi sitten käyttäjätiedon nimi tilinhallintatyökalun Windowsin pääpaketin käyttäjätiedon nimi -kohtaan.

Valitse tuotteen elinkaariasetus

Sovelluksen luokitus

Määritä sovelluksen luokitus Microsoftin kuvauksen mukaan.

Salaus

Suosittelemme, että vastaat salaukseen liittyviin kysymyksiin Kyllä.

Valitse salausasetukset

Paketit

Vedä ja pudota tarvittava .appx-tiedosto. Saat tämän tiedoston purkamalla DPS App Builderista ladatun .zip-tiedoston. Kun olet lähettänyt tiedoston, tiedostonimen pitäisi näkyä vihreällä tekstillä.

Kuvaus

• Määritä sovelluksen kuvaus.
  • Lataa sovelluksesta vähintään yksi näyttökuva ja kirjoita jokaiselle kuvalle kuvateksti.
Määritä sovelluksen kuvaus
  • Jos määritit sovelluksen sisäisen ostoksen, määritä kuvaus. Microsoft vaatii tämän kuvauksen, mutta se ei näy sovelluksessa.
Määritä sovelluksen sisäisen tarjouksen kuvaus

Huomautuksia testaajille

Anna tarvittavat ohjeet testaajille, jotka päättävät sovelluksesi hyväksynnästä.

Pääpaketin käyttäjätiedon nimen selvittäminen

Pääpaketin käyttäjätiedon nimeä tarvitaan, kun rakennat DPS App Builderilla sovelluksen Windows-kauppaa varten. Jos sovellus sisältää sovelluksen sisäisiä ostoksia, sinun on määritettävä myös käyttäjätiedon nimi projektin asetusten Kauppa-osan Pääpaketin käyttäjätiedon nimi ‑kentässä.

Microsoft näyttää pääpaketin käyttäjätiedon nimen Windowsin kehityskeskuksessa.

1. Kirjaudu Windowsin kehityskeskukseen.
  2. Valitse sovellus koontinäytöstä.
  3. Avaa Sovelluksen hallinta vasemmasta sivuvalikosta ja valitse Sovelluksen käyttäjätiedot.
  4. Kopioi Paketti/tunnus/nimi‑kohdan vieressä oleva merkkijono.
Määritä sovelluksen käyttäjätiedot

Sovelluksen rakentaminen

Voit rakentaa sovelluksen verkkopohjaisen DPS App Builderin avulla. Lisätietoja on artikkelissa DPS-sovellusten rakentaminen Windows-kauppaa varten.

Sovelluksen testaaminen

Kun olet rakentanut sovelluksen DPS App Builderilla, lataa .zip-tiedosto ja pura se. Voit testata sovelluksen Add-AppDevPackage.ps1-komentosarjalla.

1. Pura DPS App Builderista ladattu tiedosto.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Add-AppDevPackage.ps1-tiedostoa ja valitse Suorita PowerShellillä.

3. Hanki kehittäjän käyttöoikeus ja asenna varmenne toimimalla kehotteiden mukaan.

Windows-kaupan sovelluksen sisäisiä ostoksia ei voi testata ennen sovelluksen lähettämistä. Julkisina folioina tai vähittäismyyntifolioina julkaistuja folioita ei näytetä kirjastossa, ennen kuin Microsoft on hyväksynyt sovelluksen.

Toimi seuraavasti, jotta sovelluksen sisäiset ostokset toimivat oikein:

• Varmista, että olet toiminut tämän artikkelin Palvelut-kohdassa esitettyjen ohjeiden mukaan. Käytä DPS App Builderissa samaa tuotetunnusta kuin minkä olet määrittänyt kehittäjäkeskuksessa, ja aseta tuotteen elinkaareksi Kulutustarvike.
    • Määritä pääpaketin käyttäjätiedon nimi tilinhallintatyökalussa. Siirry osoitteeseen http://digitalpublishing.acrobat.com/, kirjaudu päätilisi tunnistetiedoilla sisään, valitse Tilinhallinta ja muokkaa sovelluksen asetuksia. Kopioi ja liitä pääpaketin käyttäjätiedon nimi aikaisemmin tässä artikkelissa kuvatulla tavalla.

Näiden ohjeiden noudattamatta jättäminen johtaa todennäköisesti virheisiin sovelluksen sisäistä ostosta suoritettaessa.

Sovellustiedoston lähettäminen Windows-kauppaan

1. Verkkopohjaisella DPS App Builderilla voit rakentaa sovelluksen ja ladata .zip-tiedoston.
  2. Pura .zip-tiedosto ja hanki .appbundle-tiedosto.
  3. Lataa .appxbundle-tiedosto Windows-kaupan kehittäjäkeskuksen Packages (Paketit) -osaan.
  4. Kun olet antanut kussakin osassa tarvittavat tiedot, valitse Lähetä sertifioitavaksi. Lähetä sovellus Microsoftille hyväksyttäväksi toimimalla ohjeiden mukaan.
DPS App Builder

Yksityisten Windows-sovellusten luominen

Microsoftilla on kaksi Windows-kaupan sovellusten koko yrityksen laajuista käyttöönottoa koskevaa vaatimusta:

• Sovelluksen laite on liitettävä toimialueeseen.
  • .appx-tiedoston allekirjoittamiseen käytettävän varmenteen on oltava laitteen luotettavien varmenteiden luettelossa.

DPS App Builderin .appxbundle-tiedosto allekirjoitetaan Windows-kauppaan lähettämistä varten. Koko yrityksen laajuisessa käyttöönotossa .appxbundle-tiedosto ja sen sisältö on mahdollisesti allekirjoitettava uudelleen yrityksesi varmenteella. Lisätietoja saat Adoben edustajalta.

Käytä sovellustiedoston jakeluun Microsoftin tukemia jakelutapoja. Voit käyttää jopa yksinkertaista komentorivimenetelmää.