Jos olet eSign-palvelujen uusi käyttäjä, näiden opastusohjelmien avulla voit perehtyä kaikkiin perustoimintoihin ja -työnkulkuihin, joiden avulla voit välittömästi aloittaa dokumenttien sähköisen allekirjoittamisen. Määritä käyttäjätilisi asetukset, tutustu erilaisiin tapoihin lähettää dokumentteja allekirjoitettaviksi ja opi käyttämään esitäyttötoimintoa.

Käyttäjätilin asetusten määrittäminen

Kun kirjaudut eSign-palveluihin ensimmäisen kerran, sinun on suoritettava muutama yksinkertainen toimenpide ottaaksesi käyttäjätilin käyttöön. Tässä videossa kerrotaan, miten voit tarkistaa profiilitiedot, valita allekirjoitusvaihtoehdon sekä määrittää henkilökohtaiset tapahtumat ja hälytykset (tai ilmoitukset). Lisätietoja saat täältä.

Dokumentin valmisteleminen ja lähettäminen allekirjoitettavaksi

Tässä videossa esitellään eSign-palvelujen useimmin käytetty työnkulku. Opit lataamaan dokumentin, lisäämään lomakekenttiä ja lähettämään dokumentin vastaanottajalle allekirjoitettavaksi.

Dokumentin allekirjoituttaminen useilla osapuolilla

Voit pyytää useita osapuolia, joilla on eri sähköpostiosoitteet, allekirjoittamaan yhden dokumentin. Voit myös valita järjestyksen, jossa osapuolet allekirjoittavat dokumentin.

Video (1:32)

Dokumentin allekirjoituttaminen suurella määrällä vastaanottajia Mega Sign -toiminnon avulla

Kun haluat allekirjoituttaa yhden dokumentin suurella määrällä ihmisiä, käytä Mega Sign -toimintoa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lisätä vastaanottajien osoitteet, ladata dokumentti, lisätä allekirjoituskenttä ja lähettää dokumentti. Jokainen vastaanottaja saa allekirjoitettavasta dokumentista erillisen kappaleen.

Tässä uusille käyttäjille tarkoitetussa opastusohjelmassa perehdytään toiminnon perusteisiin.

Allekirjoitusten tuominen Mega Sign -tapahtumaan .CSV-tiedoston muodossa

Voit tuoda suuren määrän sähköpostiosoitteita Mega Sign -tapahtumaan lataamalla .CSV-tiedoston. Lisätietoja saat täältä.

Dokumentin allekirjoittaminen ja lähettäminen Vain minä allekirjoitan -toiminnolla

Jos haluat allekirjoittaa dokumentin itse ja lähettää sen, käytä Vain minä allekirjoitan -toimintoa. Tässä videossa kerrotaan, miten voit ladata dokumentin, allekirjoittaa sen ja lähettää sen jollekin muulle.

Allekirjoitettaviksi lähetettyjen dokumenttien hallinta ja seuranta

Ota selvää, miten voit hallita ja seurata allekirjoitettavaksi lähetetyn dokumentin tilaa.

Sopimuksen allekirjoittaminen

Opi allekirjoittamaan sopimus.

Video (1:32)