Document Cloud -palvelujen (https://cloud.acrobat.com/) avulla voit tallentaa, etsiä ja tarkastella tiedostoja pilvipalvelussa. Kun tallennat tiedostoja pilveen, voit käyttää niitä lähes mistä tahansa laitteesta. Document Cloud -palvelut on myös integroitu Adobe Acrobat DC-, Adobe Acrobat Reader DC- ja Adobe Acrobat -mobiilisovelluksiin.

1. Siirry osoitteeseen files.acrobat.com.

2. Anna Adobe-tunnuksesi ja -salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu.

3. Valitse Tiedostot-välilehti. Kaikki acrobat.com-tiedostosi, viime tiedostosi ja lähetetyt tiedostosi ovat saatavilla välilehdessä.