Lue, kuinka voit peruuttaa Acrobat-tilauksen tai Document Cloud PDF -palveluiden (esimerkiksi Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature ja Adobe Send & Track) tilauksen.

Lue ennen jäsenyyden tai tilauksen peruuttamista Adobe-tilausehdot. Vain verkkosivustossa Adobe.com tehdyt ostokset voidaan palauttaa Adobelle.

Peruuttamisohjeet

Tuote on ostettu suoraan Adobelta

Jos olet hankkinut Acrobat- tai Document Cloud -tilauksen suoraan Adobelta, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

1. Siirry osoitteeseen http://adobe.com/go/account ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Huomautus:

Adobe ID -tunnuksesi on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröidessäsi tilauksesi.

2. Valitse Tilaukset-kohdasta Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalta, jonka haluat peruuttaa.

Jos Tilauksen hallinta ei ole näkyvissä, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun tilauksen peruuttamiseksi.

Tilauksen hallinta
  3. Valitse Tilaus ja maksaminen -kohdasta Peruuta tilaus.

Huomautus:

Eikö tilauksen peruutuspainiketta ole näkyvillä? Ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun jäsenyyden peruuttamiseksi.

Peruuta tilaus.
  4. Valitse peruutuksen syy ja napsauta sitten Jatka.

Peruutuksen syy
  5. Seuraavassa näytössä voit pitää tilauksesi, jatkaa peruuttamista tai verkkojutella asiakastuen kanssa.

Huomautus:

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Tuote on ostettu jälleenmyyjältä (Amazon, iTunes, Best Buy jne.)

Jos olet ostanut jäsenyyden tai tilauksen muulta myyjältä kuin suoraan Adobelta, ota yhteyttä kyseiseen myyjään.

Työryhmätilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa työryhmätilauksen, ota yhteyttä Adoben asiakaspalveluun.

Yritystilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa yritysjäsenyytesi, ota yhteyttä asiakaspäällikköösi.

Mitä peruutettaessa tapahtuu?

Saanko rahani takaisin?

Vuosimaksu (maksetaan kuukausittain)

Peruuttaminen 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä oikeuttaa täyteen hyvitykseen.

Jos peruutat 14 päivän kuluttua, palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutuskauden loppuun asti, ja sinulta veloitetaan korvauksena ennenaikaisesta irtisanomisesta puolet jäljellä olevasta sopimusvelvoitteestasi. Jos sopimuksesta on peruutettaessa esimerkiksi viisi kuukautta jäljellä ja kuukausimaksu on 20 $, maksat korvauksena ennenaikaisesta irtisanomisesta puolet jäljellä olevasta 100 dollarin velvoitteesta = 50 $.

Vuosimaksu (maksetaan ennakkoon)

Peruuttaminen 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Jos peruutat 14 päivän kuluttua, maksuja ei hyvitetä ja palvelu jatkuu sopimuskauden loppuun asti.

Kuukausittainen tilaus

Peruuttaminen 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä oikeuttaa täyteen hyvitykseen. Jos peruutat 14 päivän kuluttua, maksuja ei hyvitetä ja palvelu jatkuu kyseisen kuukauden laskutuskauden loppuun asti.

Huomautus:

Hyvitys on voimassa vain 14 päivän kuluessa alkuperäisestä ostamisesta eikä koske myöhempiä uusimisia.