Lue, kuinka voit peruuttaa Acrobat-tilauksen tai Document Cloud PDF -palveluiden (esimerkiksi Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature ja Adobe Send & Track) tilauksen.

Lue ennen jäsenyyden tai tilauksen peruuttamista Adobe-tilausehdot. Vain verkkosivustossa Adobe.com tehdyt ostokset voidaan palauttaa Adobelle.

Tilauksen peruuttaminen

Jos olet hankkinut Acrobat- tai Document Cloud -tilauksen suoraan Adobelta, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

1. Siirry osoitteeseen http://adobe.com/go/account ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Huomautus:

Adobe ID -tunnuksesi on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröidessäsi tilauksesi.

2. Valitse Tilaukset-kohdasta Tilauksen hallinta sen tilauksen kohdalta, jonka haluat peruuttaa.

3. Valitse Tilaus ja maksaminen -kohdasta Peruuta tilaus.

Huomautus:

Eikö tilauksen peruutuspainiketta ole näkyvillä? Ota meihin yhteyttä ja peruuta jäsenyytesi.

4. Valitse peruutuksen syy ja napsauta sitten Jatka.

5. Seuraavassa näytössä voit pitää tilauksesi, jatkaa peruuttamista tai verkkojutella asiakastuen kanssa.

Huomautus:

Jos tarvitset opastusta, ota meihin yhteyttä. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla.

Applen iTunes App Storen kautta ostetun tilauksen peruuttaminen

Adobe Readerin iOS-version kautta ostetut tilaukset maksetaan Applen iTunes App Storen kautta. Jos sinulla on tilaukseesi liittyvää kysyttävää, ota yhteys Appleen.

Jälleenmyyjältä ostetun tilauksen tai jäsenyyden palauttaminen

Jos olet ostanut jäsenyyden tai tilauksen muulta myyjältä kuin suoraan Adobelta, ota yhteyttä kyseiseen myyjään.

Yritystilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa yritys jäsenyytesi, ota yhteyttä asiakaspäällikköösi.