Document Cloud -palvelut / suojaus

Adobe suhtautuu palvelujensa suojaukseen erittäin vakavasti, ja asiakkaidemme suojeleminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Ymmärrämme, että vahvaan suojaukseen liittyy ihmisiä, prosesseja ja teknologiaa.

Seuraavat tiedot koskevat Adobe Document Cloud -palveluja, kuten palveluja Adobe ExportPDFAdobe PDF Pack, Adobe Send & Track ja Adobe Acrobat.com – Personal File Storage.

Sovellustason suojaus

Adobe Document Cloud -palveluissa käytetään uusimpia Internet-tietoturvateknologioita. Kun käytät palveluja, Secure Sockets Layer (SSL) -teknologiaa käytetään sekä palvelimen todennuksessa että tietojen salauksessa, mikä auttaa varmistamaan, että tietosi ja asiakirjasi ovat vain sinun itsesi ja valtuuttamiesi käyttäjien käytettävissä. Kaikkia palveluja tutkitaan jatkuvasti staattisen koodianalyysin ja dynaamisen web-analyysin tietoturvaskannaustyökaluilla.

Adobe Document Cloud -palvelut käyttävät istuntoevästettä pelkästään tietyn istunnon ajan todennustietojen tallentamiseen. Istuntoeväste ei sisällä käyttäjän käyttäjänimeä (Adobe-tunnusta) eikä salasanaa.

Verkkotason suojaus

Adobe Document Cloud -palvelut hyödyntävät palomuurisuojausta, SSL-salausta ja erikoisprotokollia tärkeiden tietojen suojaamisessa. Lisäksi palkkaamme säännöllisesti kolmansia yritysosapuolia suorittamaan palvelun valvontaa ja tietoturva-arviointia, jotta voimme seurata uusien ja muunnettujen hyökkäysvektoreiden nopeasti muuttuvaa uhkaympäristöä, joka on otettava huomioon ja jota on ehkäistävä jatkuvasti.

Fyysisten resurssien suojaus

Adobe Document Cloud -palvelut toimivat suojatussa isäntäpalvelinympäristössä, jossa häirintä ja ulkopuolisten tunkeilijoiden pääsy estetään palomuuriteknologian ja muiden kehittyneiden teknologioiden avulla.

Adobe Document Cloud -palvelujen käyttämät isäntäresurssit on suojattu monikerroksisella fyysisellä suojauksella, ja vain valtuutettu henkilöstö saa käyttää resursseja ja palvelimia. Kaikki käyttö tallennetaan lisäksi lokeihin. Tietokeskuksen kaikissa laitteissa on fyysinen suojaus, joka estää tietovarkaudet ja ympäristövahingot ja siten resurssien katoamisen, vahingoittumisen ja haavoittuvuuden sekä yritystoimintojen keskeytymisen.