Creative Cloud

Lataaminen ja asentaminen

Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen

Kun asennat ensimmäisen sovelluksen, samalla asennetaan Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus. Käytät jatkossa työpöytäsovellusta latausten hallintaan. Lataaminen ja asentaminen:

Creative Cloud -sovellusten päivittäminen

Lisätietoja Creative Cloud -sovellusten päivittämisestä, kun saat ilmoituksen, että uusi versio on käytettävissä.

Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen uuteen tietokoneeseen

Ota selvää, miten voit asentaa, aktivoida ja käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia uudessa tietokoneessa tai laitteessa, vaikka edellinen tietokone tai laite ei enää olisikaan käytettävissä. Lisätietoja on artikkelissa Miten Creative Cloud -sovelluksia asennetaan uuteen tietokoneeseen?

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Voit asentaa Adobe-sovelluksesi enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa.

Asennusongelmien ratkaiseminen

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Ratkaisuja yleisiin kirjautumisongelmiin on artikkelissa Kirjautumisen vianmääritys.

Creative Cloudin kokeiluversioon palautumisen estäminen

Lue, miten voit estää Creative Cloud -sovellusten ilmoitukset siitä, että käytät kokeiluversiota (tai että kokeilujakso on päättynyt), kun olet jo ostanut Creative Cloud -tilauksen. Katso Ostetut Creative Cloud -sovellukset näkyvät kokeiluversioina

Creative Cloudin lataus- ja asennusvirheiden korjaaminen

Ratkaise ongelmia, jotka ilmenevät, kun lataat, asennat, päivität tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksia. Katso Asennusvirhekoodit ja -ratkaisut

Creative Cloudin aktivoinnin yleisten virheiden korjaaminen

Löydä ratkaisuja yleisiin Adobe Creative Cloud -aktivointivirhekoodeihin ja -ongelmiin ja ohjeet niiden ratkaisemiseen. Katso:

Ratkaise asennusongelmia Creative Cloud Cleaner Tool -työkalulla

Ratkaise joitakin Creative Cloudin asennusongelmia suorittamalla Adobe CC Cleaner Tool -työkalu. Katso Ratkaise asennusongelmia Creative Cloud Cleaner -työkalulla.

Yleisten virheiden korjaaminen

Virhe: ”Asennus ei onnistunut” Creative Cloud -työpöytäsovellus

Kokeile artikkelin Virhe: ”Asennus ei onnistunut” Creative Cloud -työpöytäsovellus ratkaisuja jos näet jonkin seuraavista virheilmoituksista päivittäessäsi Creative Cloud -työpöytäsovellusta:

• ”Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus ei onnistunut”
  • ”Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitys ei onnistunut”
  • ”Virhekoodi 1”
  • ”Virhekoodi P1”
  • ”Virhekoodi 50”
  • ”Virhekoodi P50”
  • ”Virhekoodi 1001”
  • ”Virhekoodi 1002”

Virhe: Ongelman ratkaisemiseksi tarvittava Adobe Creative Cloud puuttuu tai on vioittunut

Creative Cloud kirjaa minut ulos tai pyytää jatkuvasti kirjautumaan sisään uudelleen

Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu

Saitko jonkin seuraavista virheilmoituksista, kun yritit asentaa tai käynnistää Creative Cloud -sovelluksen?

• Microsoftin julkaisemat Windows-päivitykset, joita tämän tuotteen asentaminen edellyttää, eivät ole käytettävissä tässä tietokoneessa. Asenna pakolliset päivitykset ja yritä uudelleen.
  • Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Puuttuva .dll asennetaan Windows-päivityksen yhteydessä. Katso Virhe: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll puuttuu.

CC-työpöytäsovellus ei avaudu | Edistymisilmaisin jää pyörimään

Jumittuuko Creative Cloud -työpöytäsovellus lataus- tai alustusvaiheeseen? Näkyykö pyörivä edistysilmaisin ja jokin seuraavista viesteistä?

• Sovelluksen lataaminen näyttää kestävän tavallista pidempään.
  • Creative Cloudin alustus näyttää kestävän tavallista pidempään.

Jos yritit käynnistää sen uudelleen ja edelleen näet pyörivän ilmaisimen, kokeile artikkelin CC-työpöytäsovellus ei avaudu ratkaisuja.

Latausvaihtoehdot

Creative Cloud -sovellusten lataaminen suoraan

Jos Creative Cloud -sovellusten lataamisessa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla on ongelmia, yritä ladata asennusohjelmat suoraan.

Vanhojen Creative Cloud -sovellusversioiden lataaminen

Jos vanhempien Creative Cloud -sovellusversioiden lataamisessa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla on ongelmia, yritä ladata asennusohjelmat suoraan.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen lataaminen

Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sivulla Lataa-painike ja noudata näytön ohjeita.

Jos asennuksessa on ongelmia, katso Creative Cloud ‑työpöytäsovelluksen lataaminen

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Photoshop CC:n järjestelmävaatimukset

Lightroom Classic CC:n järjestelmävaatimukset

Illustrator CC:n järjestelmävaatimukset

InDesign CC:n järjestelmävaatimukset

Kaikkien Creative Cloud -sovellusten järjestelmävaatimukset

Creative Cloud -sovellusten uusinta versiota ei tueta eräillä vanhemmilla Windows- ja Mac-versioilla. Lue lisää.

Document Cloud ja Acrobat

Lataaminen ja asennus (tilaus)

Acrobat DC -tilauksen lataaminen ja asentaminen

Jos sinulla on Acrobat-tilaus tai olet Creative Cloud -jäsen, noudata ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi Acrobat DC:n tietokoneeseesi.

Acrobat XI:n asentaminen, jos Acrobat DC on poistanut sen

Asenna Acrobat XI uudelleen ja hae vastauksia keskeisiin kysymyksiin. Katso Acrobat DC poisti Acrobat XI -ohjelman asennuksen | Miten Acrobat XI palautetaan tietokoneelle.

Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen

Voit ladata Adobe Acrobat Pro DC -työpöytäsovelluksen ja kokeilla maksutta, miten Acrobat Pro DC voi nostaa työskentelysi uudelle tasolle. Katso Adobe Acrobat Pro DC -kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Acrobat DC:n lataaminen uuteen tietokoneeseen

Lue, miten Acrobat DC asennetaan ja aktivoidaan uudella tietokoneella tai laitteella sekä miten sitä käytetään, vaikka aiempi tietokoneesi tai laitteesi ei ole enää käytettävissä. Katso Miten asennan Acrobat DC:n uudelle tietokoneelle?

Lataaminen ja asennus (ei tilausta)

Lataa Acrobat DC | Ei tilausta

Jos sinulla ei enää ole Acrobat DC:n (ei tilausta, sarjanumeropohjainen) asennusvälinettä, koeta ladata asennusohjelma suoraan.

Acrobat 2017:n lataaminen

Jos sinulla ei enää ole Acrobat 2017:n asennusvälinettä, koeta ladata asennusohjelmat suoraan. Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat 2017:n sarjanumeroa.

Acrobatin aiempien versioiden lataaminen

Jos ostit Acrobatin aiemman version, mutta sinulla ei enää ole asennusvälinettä, koeta ladata asennusohjelma suoraan:

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

Yleisten kirjautumisongelmien ratkaiseminen

Ratkaisuja yleisiin kirjautumisongelmiin on artikkelissa Kirjautumisen vianmääritys.

Latausongelmien vianmääritys

Ratkaise yleisiä selaimen, järjestelmän ja yhteyksien ongelmia, jotka voivat häiritä latauksia.

Acrobatin aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Acrobat XI:n asentaminen, jos Acrobat DC on poistanut sen

Poistitko odottamatta Acrobat 11:n asennuksen Acrobat DC:n kokeiluversion asentamisen jälkeen? Lisätietoja Acrobat 11:n uudelleenasentamisesta.

Muuta Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi Windows 10 -versiossa

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Adobe Document Cloudin järjestelmävaatimukset

Adobe Acrobat DC:n järjestelmävaatimukset

Adobe Reader DC:n järjestelmävaatimukset

Acrobat 2017 -version järjestelmävaatimukset

Acrobat 11:n ja sitä aiempien versioiden järjestelmävaatimukset

Photoshop Elements | Premiere Elements

Lataaminen ja asentaminen

Photoshop Elementsin asentaminen

Jos sinulla on tuotepakkaus, voit asentaa ohjelmiston DVD-levyltä. Voit myös ladata Photoshop Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja artikkelissa Photoshop Elementsin asentaminen.

Asenna Adobe Premiere Elements

Jos sinulla on tuotepakkaus, voit asentaa ohjelmiston DVD-levyltä. Voit myös ladata Adobe Premiere Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja artikkelissa Adobe Premiere Elementsin asentaminen.

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Ennakkoon maksetun kortin lunastaminen

Katso, miten voit lunastaa Adobe-ostoksen ja muuntaa lunastuskoodin sarjanumeroksi artikkelista Lunastuskoodien käyttöohje.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

(Windows) Asennuksen vianmääritys | Photoshop Elements, Premiere Elements

Ratkaise Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin asennusongelmia Windows-käyttöjärjestelmässä.

(macOS) Asennuksen vianmääritys | Photoshop Elements, Premiere Elements

Ratkaise Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin asennusongelmia Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Photoshop Elements ja Premiere Elements eivät käynnisty | Windows 10

Joskus Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements ja Elements Organizer eivät toimi tietokoneilla, joihin on päivitetty Windows 10. Sovellukset kaatuvat niitä käynnistettäessä. Ohjeita ongelman ratkaisemiseen on artikkelissa Käynnistysongelmat Windows 10:ssä..

Adoben tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Latausvaihtoehdot

Photoshop Elementsin lataaminen

Jos sinulla ei enää ole Photoshop Elementsin asennusvälinettä, koeta ladata asennusohjelma suoraan:

Adobe Premiere Elementsin lataaminen

Jos sinulla ei enää ole Adobe Premiere Elementsin asennusvälinettä, koeta ladata asennusohjelma suoraan:

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Photoshop Elementsin järjestelmävaatimukset

Adobe Premiere Elementsin järjestelmävaatimukset

Creative Suite ja Lightroom

Lataaminen ja asentaminen

Lightroomin lataaminen ja asentaminen

Lightroom 6 (yksittäinen sovellus) Jos ostit Lightroom 6:n yksittäisen sovelluksen käyttöoikeudella (ilman Creative Cloud -tilausta), voit ladata ja asentaa Lightroom 6:n tietokoneella.

Lightroom 5 tai aiemmat  Jos olet ostanut Adobe Photoshop Lightroom 5:n tai aiemman version, mutta sinulla ei enää ole sen asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat.

Creative Suite -tuotteiden lataaminen

Creative Suite 6Jos olet hankkinut vähittäismyyntikäyttöoikeudellisen CS6-tuotteen, mutta sinulla ei enää ole sen asennusvälinettä, lataa korvaavat CS6-asennusohjelmat.

Creative Suite 5.5  Jos olet hankkinut vähittäismyyntikäyttöoikeudellisen CS5.5-tuotteen, mutta sinulla ei enää ole sen asennusvälinettä, lataa korvaavat CS5.5-asennusohjelmat.

Creative Suite 5 Jos olet hankkinut vähittäismyyntikäyttöoikeudellisen CS5-tuotteen, mutta sinulla ei enää ole sen asennusvälinettä, lataa korvaavat CS5-asennusohjelmat.

Creative Suite 4 ja aiemmat versiot Katso Muut lataukset, jos haluat ladata Creative Suiten aiempia versioita.

Sarjanumeron paikantaminen

Etsi tuotteen sarjanumero nopeasti, jotta voit päivittää tuotteen tai asentaa sen uudelleen. Katso Sarjanumeron paikantaminen.

Kuinka moneen tietokoneeseen sovellukset voi asentaa?

Tuotteen voi asentaa enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat siirtää tuotteen uuteen tietokoneeseen, valitse Ohje Kirjaudu ulos jommallakummalla tietokoneella, jossa on aktiivinen käyttöoikeus. Sen jälkeen voit asentaa tuotteen uuteen tietokoneeseen.

Acrobat X:n, CS5.5:n ja aiempien asentaminen lataamisen jälkeen

Ellei asennusohjelma käynnisty automaattisesti latauksen valmistuttua, voit käynnistää sen manuaalisesti.

Yleisten ongelmien ja virheiden ratkaiseminen

Creative Suite -latausongelmien vianmääritys

Ratkaise yleisiä selaimen, järjestelmän ja yhteyksien ongelmia, jotka voivat häiritä latauksia.

Adoben tuotteiden aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen

Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7

Jos saat Poistumiskoodin 6 tai 7, kun asennat Creative Suite -sovellusta (CS5, CS5.5, CS6), kokeile artikkelin Asennusvirheet Poistumiskoodi 6 tai Poistumiskoodi 7 | CS ratkaisuja.

Päivitysvirhe: ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen”

Onko päivityksen yhteydessä sarjanumero-ongelmia? Kokeile artikkelin Päivitysvirhe: ”Tämä sarjanumero ei päde ehtojen mukaiseen tuotteeseen” ratkaisuja.

Lakkautetun Adobe Download Assistantin poistaminen

Adobe Download Assistantin (ADA), jota käytettiin aiemmin Adoben sovellusten kokeiluversioiden lataamiseen, tuki on päättynyt.  Katso ohjeet Adobe Download Assistantin poistamiseksi.

Järjestelmävaatimusten tarkistaminen

Lightroomin järjestelmävaatimukset

Creative Suiten järjestelmävaatimukset

Maksuttomat työkalut

Flash Player

Lataa ja asenna Flash Player

Adobe Flash Player -lataus.

Tarkista, onko Flash Player asennettu tietokoneelle

Tarkista, onko Flash Player asennettu järjestelmääsi noudattamalla Flash Player -ohjetta.

Yleisten Flash Player -ongelmien ratkaiseminen

Flash Playerin asennusongelmien ratkaiseminen

Windows 7 ja aiemmat Tee tämän vaiheittaisen oppaan avulla vianmääritys Adobe Flash Player -asennusongelmille Windows 7 -käyttöjärjestelmässä ja sitä aiemmissa versioissa.

Mac OS Tee tämän vaiheittaisen oppaan avulla vianmääritys Adobe Flash Playerin asennusongelmille Mac OS -järjestelmissä.

Flash Playerin käyttöönotto selaimessa

Internet Explorer Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Internet Explorer -selaimessa.

Opera Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Opera-selaimessa.

Safari Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Safari-selaimessa.

Acrobat Reader

Acrobat Reader DC:n lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna Adobe Acrobat Reader DC.

Acrobat Readerin vanhempien versioiden lataaminen ja asentaminen

Adobe Acrobat Readerin kaikkien versioiden lataaminen.

(Windows) Readerin asennusongelmien vianmääritys

Jos Acrobat Readerin lataamisessa tai asentamisessa ilmeni ongelmia, katso Acrobat Readerin asennusongelmien vianmääritys | Windows.

(MacOS) Readerin asennusongelmien vianmääritys

Jos Acrobat Readerin lataamisessa tai asentamisessa ilmeni ongelmia, katso Acrobat Readerin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys Mac OS -koneilla.

AIR

Adobe AIRin lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna Adobe AIR.

Adobe AIR SDK:n lataaminen ja asentaminen

Lataa Adobe® AIR® SDK & Compiler ja saat johdonmukaisen ja joustavan kehitysympäristön selaimen ulkopuolisten sovellusten ja pelien toimittamiseen useille laitteille ja alustoille (Windows, Mac, iOS ja Android).

(Windows) AIR-asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Adobe AIR SDK:n asennukseen ja lataukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Windows-käyttöjärjestelmissä.

(macOS) AIR-asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Adobe AIR SDK:n asennukseen ja lataukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Mac-käyttöjärjestelmissä.

Digital Editions

Digital Editionsin lataaminen ja asentaminen

Adobe Digital Editions -lataus.

Adobe Digital Editions -ohjelman valtuutus ja valtuutuksen poisto

Lisätietoja Adobe Digital Editionsin valtuutuksesta ja valtuutuksen poistosta.

Sähkökirjan siirtäminen eReader-laitteeseen Adobe Digital Editions -ohjelmassa

Noudata seuraavia ohjeita, jos haluat siirtää Adobe Digital Editions -sähkökirjan sähkökirjojen lukulaitteelle.

Adobe Digital Editions -ohjelman käytön aloittaminen

Lisätietoja Adobe Digital Editionsin asentamisesta ja käyttämisestä. Opi valtuuttamaan Adobe Digital Editions ja poistamaan sen valtuutus, lukemaan sähkökirjoja Adobe Digital Editionsilla ja siirtämään sähkökirjoja laitteiden välillä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Vastauksia Digital Editions -ohjelman usein kysyttyihin kysymyksiin.

Shockwave Player

Shockwave Playerin lataaminen ja asentaminen

Shockwave Playerin lataus.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Vastauksia Shockwave Playerin usein kysyttyihin kysymyksiin.

(Windows) Shockwave Player -asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Shockwave Playerin asennukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Windows-käyttöjärjestelmissä.

(MacOS) Shockwave Player -asennuksen vianmääritys

Noudata ohjeita Shockwave Playerin asennukseen liittyvien ongelmien vianmääritykseen Mac-käyttöjärjestelmissä.

Yhteisö

Liity keskusteluun.