Ratkaise Creative Cloud -työpöytäsovellusta ladattaessa ja asennettaessa näyttöön tulevat virheilmoitukset.

Tarkista ensin perusasiat

1. Tarkista Internet-yhteys.

Creative Cloud -työpöytäsovellus vaatii Internet-yhteyden sovellusten lataamista ja päivittämistä varten. Tarkista, että pystyt muodostamaan internet-yhteyden, katkaise yhteys ja yhdistä sitten uudelleen.

2. Käynnistä järjestelmäsi uudelleen vikasietotilassa verkkoyhteydellä

Käynnistä järjestelmäsi uudelleen vikasietotilassa verkkoyhteydellä ja yritä sitten ladata Creative Cloud -sovellus.

3. Tunnista asennusta haittaavat ristiriidat.

• Jos käytössä on palomuuri, se voi häiritä asennusta. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan, jotta tämä poistaa palomuurin tilapäisesti käytöstä Creative Cloud -sovellusten asentamisen ajaksi.
    • Joskus virustorjuntaohjelmisto voi haitata latausta. Lisätietoja virustarkistuksen väliaikaisesta käytöstä poistamisesta on virustorjuntaohjelmiston käyttöohjeessa.
  4. Kokeile jotakin muuta latauslinkkiä.

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei auta, voit yrittää ladata sovelluksen suoraan. Kirjaudu sisään selaimen oikeassa yläkulmassa Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.

Poista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus kokonaan ja asenna sitten sovellus uudelleen

Creative Cloud -työpöytäsovellus on olennainen Adobe-sovellusten käytön kannalta, mutta jos sen vioittuminen aiheuttaa ongelmia sovellusten asentamisessa, sen asennus on poistettava ja se on asennettava uudelleen ongelman ratkaisemiseksi.

Windows

1. Lataa zip-tiedosto, joka sisältää suoritettavan asennuksen poisto-ohjelman (.exe).

2. Pura Creative Cloud Uninstaller.zip -tiedosto.

3. Suorita suoritettavan asennuksen poisto-ohjelma Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Asennusohjelma pyytää vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

5. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneelta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

6. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Hanki apua tässä vaiheessa, jos sinulla on kysyttävää lataus- ja asennusprosessista.

Mac

1. Lataa zip-tiedosto ja ota dmg-tiedosto käyttöön.

2. Tietoturva-asetusten mukaan saat varoituksen asennuksen poisto-ohjelman avaamisesta käyttöön otetun dmg-tiedoston kautta. Jatka valitsemalla Avaa.

3. Asennusohjelma pyytää vahvistamaan, että haluat poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen. Lue viesti ja valitse Poista asennus.

4. Asennuksen poisto-ohjelma poistaa sovelluksen tietokoneelta ja näyttää vahvistusviestin. Valitse Sulje.

5. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Hanki apua tässä vaiheessa, jos sinulla on kysyttävää lataus- ja asennusprosessista.

Jatkuvatko ongelmat?

Tarkista vielä, että ongelma ei liity järjestelmävaatimuksiin. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ongelma voi johtua reitittimen asetuksista, laitepalomuureista tai välityspalvelimista tai muusta vaikeammin ratkaistavasta liitäntäongelmasta.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä apua.