Käytä alla olevien taulukkojen latauslinkkejä, jos sinulla on vaikeuksia vanhojen sovellusversioiden lataamisessa tai et löydä tarvitsemaasi versiota.

Huomautus:

Tarvitsetko apua sovelluksen uusimman version lataamisessa? Näiden ohjeiden avulla voit ladata ja asentaa Creative Cloud -sovellukset.

Vuoden 2017 sovellusversiot

Vuoden 2015 sovellusversiot

Asennus ohjeet

1. Aloita napsauttamalla jotakin latauslinkkiä yllä olevassa taulukossa ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

2. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

3. Aloita asennus tekemällä jokin seuraavista toimista:

Windows: kaksoisnapsauta Set-up.exe-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

Mac OS: kaksoisnapsauta Install-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

4. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Somekirjautuminen
  5. Sovelluksen asennus alkaa. Näet asennuksen edistymisen.

Onnittelut! Sovellus on asennettu ja se käynnistyy automaattisesti.

Huomautus:

Jos saat virheilmoituksen sovelluksen asentamisen yhteydessä, katso vianmääritysohjeita artikkelista Lataus- ja asennusvirheiden vianmääritys.