Etsi sarjanumero tuotteen aktivointia, uudelleenasennusta tai päivittämistä varten.

Jos Creative Cloud -sovellus pyytää sarjanumeroa

Creative Cloud -sovellukset eivät vaadi sarjanumeroa. Vianmääritys, kun Creative Cloud -sovellukset pyytävät sarjanumeroa.

Jos ostit tuotteen Adobe.com-sivustolta tai rekisteröit tuotteen

Kirjaudu osoitteeseen account.adobe.com/orders.

Kirjaudu Adobe-tilillesi

Valitse Tilaushistoria-näytössä järjestysnumero TILAUSNUMERO-sarakkeesta.

Valita tilausnumerosi

Valitse Lataukset ja sarjanumerot

Valitse ladattavaksi haluamasi sovelluksen kohdalta Lataukset ja sarjanumerot.

Kirjoita sovelluksen sarjanumero muistiin.

Sarjanumerot

Jos ostit Student and Teacher Edition -tuotteen tai ostit tuotteen myymälästä

Jos ostit tuotteen myymälästä, olet ehkä saanut lunastuskoodin. Lunastuskoodin avulla hankitaan sarjanumero.

Miten hankit tuotteen?

Missä koodi tai sarjanumero lukee?

Myymälästä tai verkkokaupasta

Katso alla oleva osio: Jos ostit tuotteen myymälästä tai verkkokaupasta.

Student and Teacher Edition -tuotteena

Katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.

Määrälisenssinä

Sarjanumeron voi hakea Adobe Licensing Website -sivustosta.

Jos ostit tuotteen myymälästä tai verkkokaupasta

Mikä sinulla on?   Miten löydät koodin tai sarjanumeron?

Myymälän tai verkkokaupan sähköpostiviesti

Jotkin myymälät lähettävät sinulle lunastuskoodin tai sarjanumeron sähköpostitse:

Tuotepakkaus

Sinulla saattaa olla sarjanumero tai lunastuskoodi sen mukaan, mikä tuote sinulla on ja mistä olet ostanut sen.

Lunastuskoodi (käytä tätä sarjanumeron hankkimiseen)

Lunastuskoodi on painettu pakkauksen sisällä olevaan korttiin. Lunastuskoodi on 24-numeroinen aakkosista ja numeroista koostuva koodi. Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Sarjanumero

Sarjanumeron selvittäminen levyn kotelossa tai tuotepakkauksessa. Sarjanumero on 24-numeroinen koodi.

Huomautus: Elements-tuotteiden sarjanumero on Windowsin DVD-kotelossa.

Ennakkoon maksettu kortti

Ennakkoon maksetussa kortissa on koodi, jolla voit hankkia sarjanumeron ja ladata tuotteen. Löydät tämän koodin kortin takana olevan raaputettavan alueen alta.

Katso tarkat ohjeet kohdasta Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jos sarjanumerosi on virheellinen tai mitätöity

Estämme sarjanumerot, joita emme ole myöntäneet tai jotka ovat vilpillisiä. Lisätietoja virheellisistä tai mitätöidyistä sarjanumeroista