Kirjaudu sisään Creative Cloud ‑sovellusten aktivoimiseksi ja niiden yhdistämiseksi käyttäjälisenssiin.

Kirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

1. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus seuraavalla tavalla.

• Windows: Tee jokin seuraavista toimista:
      • Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Adobe Creative Cloud ‑kuvaketta.
      • Valitse Aloitus-painike > Adobe Creative Cloud.
      • Napsauta tehtäväpalkissa olevaa Creative Cloud  ‑kuvaketta.
    • macOS: Tee jokin seuraavista toimista:
      • Valitse Finder > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klikkaa valikkorivillä olevaa Creative Cloud  ‑kuvaketta.

Huomautus:

Jos Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, ota selvää, miten voit ladata ja asentaa sen.

2. Anna Kirjaudu sisään ‑valintaikkunassa Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Creative-Cloud-app-sign-in-panel

Kun kirjaudut sisään, kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan automaattisesti.

Sisäänkirjautuminen mistä tahansa Creative Cloud ‑sovelluksesta

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Avaa mikä tahansa tietokoneeseen asennettu Creative Cloud ‑sovellus.

3. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään ja sitten Kirjaudu sisään nyt.
    (Jos tämä vaihtoehto näkyy himmennettynä tai siinä sanotaan Kirjaudu ulos (Adobe ID:si), olet jo kirjautunut sisään.)

4. Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Kun kirjaudut sisään, myös kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan.