Kirjaudu sisään Creative Cloud ‑sovellusten aktivoimiseksi ja niiden yhdistämiseksi käyttäjälisenssiin.

1. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus seuraavalla tavalla.

• Windows: Tee jokin seuraavista toimista:
      • Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Adobe Creative Cloud ‑kuvaketta.
      • Valitse Aloitus-painike > Adobe Creative Cloud.
      • Napsauta tehtäväpalkissa olevaa Creative Cloud  ‑kuvaketta.
    • macOS: Tee jokin seuraavista toimista:
      • Valitse Finder > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
      • Klikkaa valikkorivillä olevaa Creative Cloud  ‑kuvaketta.

Huomautus:

Jos Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ei ole asennettu tietokoneeseen, ota selvää, miten voit ladata ja asentaa sen.

2. Anna Kirjaudu sisään ‑valintaikkunassa Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Creative-Cloud-app-sign-in-panel

Kun kirjaudut sisään, kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan automaattisesti.

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Avaa mikä tahansa tietokoneeseen asennettu Creative Cloud ‑sovellus.

3. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään ja sitten Kirjaudu sisään nyt.
    (Jos tämä vaihtoehto näkyy himmennettynä tai siinä sanotaan Kirjaudu ulos (Adobe ID:si), olet jo kirjautunut sisään.)

4. Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Kun kirjaudut sisään, myös kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan.