Kirjaudu sisään Creative Cloud ‑sovellusten aktivoimiseksi ja niiden yhdistämiseksi käyttäjälisenssiin.

Sisäänkirjautuminen mistä tahansa Creative Cloud ‑sovelluksesta

1. Varmista, että tietokone on yhteydessä Internetiin.

2. Avaa mikä tahansa tietokoneeseen asennettu Creative Cloud ‑sovellus.

3. Valitse Ohje > Kirjaudu sisään ja sitten Kirjaudu sisään nyt.
    (Jos tämä vaihtoehto näkyy himmennettynä tai siinä sanotaan Kirjaudu ulos (Adobe ID:si), olet jo kirjautunut sisään.)

4. Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Kun kirjaudut sisään, myös kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Dockissa (macOS) olevaa himmennettyä Creative Cloud ‑kuvaketta. (Jos näyttöön avautuu Creative Cloud ‑tietokonesovellus, olet jo kirjautunut sisään.)

2. Anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

Kun kirjaudut sisään, kaikki asennetut, Adobe ID:hesi liittyvät Creative Cloud ‑sovellukset aktivoidaan automaattisesti.