Mikä Edge Animate CC:n versio sinulla on tällä hetkellä käytössä?

Minulla on Edge Animate CC 2014 versio

Etsi Edge Animate CC (2014) Creative Cloudin Asennetut sovellukset -osiossa ja napsauta Päivitä.

Kun päivitys on asennettu, Creative Cloud -sovellus näyttää ilmoituksen siitä, että päivitys on onnistunut. Sen lisäksi, onnistuneen päivityksen jälkeen, Tietoja-ruudussa (Windows: Ohje > Tietoja ; Mac: Edge Animate > Tietoja) näkyy versionumero 2014.1 Release.

Uusin päivitys vuoden 2014 Edge Animate CC:hen (2014.1) korvaa Edge Animate CC 2014-julkaisun. Jos jostain syystä haluat asentaa Edge Animate CC 2014 -julkaisun, lataa asennusohjelma seuraavasta osoitteesta:

Jos haluat asentaa jonkin muun aikaisemman version Edge Animatesta, käytä Creative Cloud-sovellusta. Siiry sovelluksen Etsi uusia sovelluksia -osioon, Valitse Suotimet & versiot, ja valitse Edellinen versio. Etsi Edge Animate listasta, valitse Asenna-pudotusvalikkolista ja napsauta sitten haluamaasi versiota.

Huomautus:

Edge Animate CC 2014 -julkaisun uusin päivitys voi toimia samassa koneessa minkä tahansa tai kaikkien aikaisempien Edge Animate -versioiden kanssa.

Minulla on Edge Animate CC (3.0) tai aikaisempi versio

Etsi Edge Animate CC (2014) Creative Cloudin Asennettujen sovellusten uudet versiot -osiossa ja napsauta Kokeile/päivitä.