Creative Cloud -käyttöoikeus opiskelijoille ja opettajille COVID-19-epidemian aiheuttamien kampusten sulkujen aikana

Lue lisää päivitetyistä tarjouksistamme ja sopivista oppilaitosalennuksistamme.

Adobe tarjoaa oppilaitosalennuksia ja lisensointiohjelmia opiskelijoiden ja oppilaitosten erilaisiin tarpeisiin.

• Uudet korkeamman asteen oppilaitokset voivat nyt ostaa Adobe VIP Student License Pack -paketin pienemmällä vähimmäismäärällä ja alennettuun hintaan. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vähimmäismäärä on 100 lisenssiä alennettuun hintaan 142,00 dollaria/opiskelija/vuosi. Tutustu vaihtoehtoihin.
  • Käyttöoikeuksiaan uusiville asiakkaille on tarjolla vaihtoehtoja, jotka helpottavat opiskelijoiden työtä etäopetusympäristössä. Pyydä lisätietoja Adoben edustajalta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä tai pyydä konsultaatiota.
Huomautus:

Virtualisoidussa ympäristössä voidaan ottaa käyttöön nimettyjen käyttäjien lisensointi, mutta Creative Cloudin jaettujen laitteiden lisenssi ei ole tällä hetkellä sallittu. Lue lisää Adoben virtualisointikäytännöstä.

Etäopiskelijoiden aktivoiminen Adoben etäopetusresursseilla

Korkeamman asteen sekä ensimmäisen ja toisen asteen opiskelijat ja oppilaitokset jatkavat yhä etäopintoja tai hybridimuotoista opetusta. Me autamme niiden järjestämisessä. Tutustu maksuttomiin etäopetusresursseihimme, mukaan lukien mielenkiintoiset oppituntisuunnitelmat, kurssit, blogiviestit ja Adoben sekä kumppaneidemme pyynnöstä järjestettävät webinaarit.

Jatka oppimista ja luomista

Jos oikeutesi eivät sisällä Adobe Creative Cloud -tietokonesovellusten käyttöä, näet sovelluksen avatessasi ilmoituksen kokeiluversiosta. Voit käyttää sovellusta rajoitetusti. Voit kuitenkin kehittää taitojasi esimerkiksi valokuvien ja videoiden muokkaamisessa, graafisessa suunnittelussa, käyttöliittymien prototyyppien luomisessa. Luo henkilökohtainen Adobe ID koulun ulkopuolisella sähköpostiosoitteellasi ja hyödynnä seuraavat maksuttomat kokemukset:

Julkaise ja jaa työsi

Adobe Portfolio

Autamme vastavalmistuneita tarjoamalla Adobe Portfolion maksutta vuodeksi. Halusit sitten esitellä mahdollisille työnantajille töitäsi kattavalla portfoliosivustolla tai luoda yksinkertaisen sivuston, me autamme sinua. Kuulet ensimmäisten joukossa ohjelman käyttöönotosta ilmoittautumalla tästä.

Adobe Express

Luo helposti kauniita kuvia, videoita ja verkkosivuja, jotka jäävät ystävien, opettajien ja tulevien työnantajien mieleen.

Käy osoitteessa express.adobe.com

Luo valokuvia, videoita ja prototyyppejä

Adobe Lightroom

Adobe Photoshop -tekniikkaa käyttävän Adobe Photoshop Lightroom for mobilen avulla voit muokata ja jakaa ammattimaisia kuvia puhelimella tai tablet-laitteella.

iPhone | iPad | Android

Adobe Premiere Rush

Luo ammattilaatuisia videoita mobiililaitteillasi sisäänrakennetun kameratoiminnon avulla. Muokkaa videosi intuitiivisilla äänen, liikkuvan grafiikan ja muiden ominaisuuksien työkaluilla ja jaa luomuksesi sosiaalisen median kanaviin, kuten YouTube, Facebook, ja Instagram.

iOS | Android

Adobe XD

Luo prototyyppejä, jotka herättävät ideasi henkiin. Opi suunnittelemaan ja luomaan tyylikäs mobiilisovellus tai sivusto – tätä taitoa nykyajan työnantajat todella arvostavat.

Lataa Adobe XD

Skannaa PDF-tiedostoja ja käsittele niitä helposti

Adobe Acrobat Reader

Lue, merkitse, työstä yhdessä, allekirjoita ja käsittele digitaalisia dokumenttejasi missä tahansa johtavan maksuttoman PDF-työkalun Adobe Acrobat Readerin avulla.

Tietokone | iOS | Android

Adobe Scan

Tallenna ja muunna käsinkirjoitettu sisältö ja lomakkeet helposti laadukkaiksi Adobe PDF -tiedostoiksi. Jaa skannatut kohteesi tai lisää ne GDriveesi maksuttomalla, taskussa kulkevalla Adobe Scanilla.

iOS | Android

Päivittäminen Creative Cloudiin

Opiskelijana tai opettajana voit säästää yli 60 % henkilökohtaisesta Creative Cloud -ostoksestasi.

Lisätietoja on Opiskelijoiden ja opettajien usein kysytyissä kysymyksissä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat tehdä yhteistyötä, esittää kysymyksiä ja keskustella muiden Creative Cloud- ja Document Cloud ‑hallinnoijien kanssa, käytä yritysten ja työryhmien yhteisöä. Yhteisöissä voit vapaasti kysyä, jakaa tietoja ja oppia alan ammattilaisilta.