Creative Cloud ‑sovelluksia käynnistettäessä näkyy Edellyttää kirjautumista ‑näyttö

Ongelma

Edellyttää kirjautumista ‑näyttö avautuu sellaisia Creative Cloud ‑sovelluksia käynnistettäessä, jotka on lisensoitu määrälisenssisarjanumerolla ja otettu käyttöön käyttöjärjestelmän kloonauksella tai muilla levykuvatekniikoilla.

Ratkaisu

1. Ota kohdelaitteessa käyttöön lisensoitu käyttöjärjestelmän levykuva (joka sisältää jo asennettuja ja lisensoituja Creative Cloud ‑sovelluksia).

2. Lataa adobe_oobelib.dll.zip (Windows) tai adobe_oobelib.dylib.zip (macOS) täältä ja pura tiedostot kohdelaitteeseen.

3. Korvaa kloonattuun laitteeseen vaiheessa 2 seuraavaan sijaintiin puretut dll- tai dylib-tiedostot (sovellusta käynnistämättä):

• Win: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7\
    • Mac: /Applications/Utilities/Adobe Application Manager/P7/