Ryhdy työryhmä- tai yritysjäsenyyden jäseneksi: hyväksy kutsu.

Sähköpostikutsun hyväksyntä

Järjestelmänvalvojasi on kutsuttava sinut, jotta voit käyttää työryhmä- tai yritysjäsenyyttäsi. Saat sähköposti-ilmoituksen heti sen jälkeen, kun järjestelmänvalvoja on lähettänyt kutsun. Jos järjestelmänvalvoja on lähettänyt kutsun, mutta et löydä sähköpostiviestiä, pyydä järjestelmänvalvojaa lähettämään se uudelleen.

1. Avaa sähköposti-ilmoitus ja valitse Aloita käyttö.

Huomautus:

Jos et löydä järjestelmänvalvojan sähköpostiviestiä, hae sähköpostiviestiä, joka on lähetetty osoitteesta message@adobe.com tai jonka aihe on Liity työryhmääsi. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan ja varmista, että @adobe.com on sallittujen toimialueiden luettelossa.

2. Anna näyttöön avautuvalla sivulla nimesi, luo salasana ja valitse maa.

3. Valitse Jatka.

Huomautus:

Jos sinulla on jo Creative Cloud- tai Document Cloud ‑jäsenyys, voit ylläpitää useita jäsenyyksiä. Sinulla voi olla esimerkiksi henkilökohtainen jäsenyys ja yrityksesi työryhmäjäsenyys. Voit myös peruuttaa henkilökohtaisen jäsenyytesi ilman rangaistusmaksua ja rekisteröityä uudelleen työryhmä- tai yritysjäsenyyden jäseneksi ottamalla yhteyttä tukeen.

4. Uuden työryhmäjäsenyyden aktivoimiseksi sinun on kirjauduttava ulos tietokoneeseen asennetusta Creative Cloud- tai Document Cloud ‑sovelluksesta. Kun kirjaudut jostakin Document Cloud- tai Creative Cloud ‑sovelluksesta ulos, kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien kyseiseen Adobe ID:hen liittyvien sovellusten aktivointi.
    • Käynnistä sovellus, kuten Photoshop, ja valitse Ohje > Kirjaudu ulos
    • Sulje sovellus ja käynnistä se sitten uudelleen.
    • Jos haluat aktivoida uuden jäsenyyden, valitse Ohje Kirjaudu sisään ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Creative Cloud ‑käyttäjät voivat myös kirjautua Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.
    • Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai osoittamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta.

Huomautus:

Jos et ole vielä ladannut Creative Cloud ‑tietokonesovellusta, lataa ja asenna se Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sivulta.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen kuvake
    • Valitse Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.
    • Vahvista valinta napsauttamalla näyttöön tulevassa varoitusvalintaikkunassa Kirjaudu ulos uudelleen.
    • Adoben kirjautumisikkuna tulee näkyviin. Aktivoi uusi jäsenyytesi kirjautumalla Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.