Admin Console on keskitetty paikka, jossa järjestelmänvalvojat voivat hallita organisaationsa käytössä olevia Adoben ohjelmistoja ja käyttäjiä. Se helpottaa käyttöoikeuksien ja käyttäjien hallintaa siihen katsomatta, onko kyseessä viiden henkilön tiimi vai 5 000 henkilön suuryritys. Kuten olet ehkä kuullut, pyrimme parantamaan Admin Consolen käyttökokemusta, ja haluamme antaa sinulle esimakua siitä, mitä tänä vuonna on tulossa.

Admin Consolen yleiskatsaus

25. heinäkuuta 2017 alkaen asiakkaat alkavat nähdä uuden Admin Consolen, kun he kirjautuvat osoitteeseen https://adminconsole.adobe.com/enterprise tai https://adminconsole.adobe.com/team. Joka kuukausi konsoli tuodaan yhä useampien asiakkaiden käyttöön, ja huhtikuussa kaikki asiakkaat voivat käyttää sitä.

Vaikutus asiakkaisiin

Koska tämä muutos koskee ainoastaan Admin Consolea, sillä ei ole vaikutusta loppukäyttäjiin. Kaikki sisältösi ja tietosi siirretään kanssasi uuteen Admin Consoleen, eikä sinulta vaadita mitään toimenpiteitä.

Muutokset

Uusi ulkoasu ja käyttötuntuma

Parannamme yleistä käytettävyyttä, muun muassa navigointia, työnkulkuja ja käyttäjien hallintaa. Uusi ulkoasu seuraa Adoben yleistä ulkoasua, mikä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi navigointi toimii samalla tavalla kuin muissa tuotteissamme.

Entistä enemmän konsolin sisäisiä ohjeita ja ilmoituksia

Uusi Admin Console auttaa sinua suorittamaan toimet, jotka ovat tarpeen Adoben tuotteiden toimittamiseksi niitä tarvitseville käyttäjille. Näet myös helposti, kun meillä on jotakin kerrottavaa – erityisessä ilmoituskeskuksessa tai bannerihälytysten muodossa.

Yksinkertaistettuja paketteja, suoraan pilveen

Creative Cloud ‑asiakkailla on kaksi ensisijaista käyttöönottovaihtoehtoa: itsepalvelu tai hallitut asennukset. Itsepalvelu tuottaa IT-osastolle vähiten kustannuksia ja käyttäjille eniten vapautta. Siksi suosittelemme tätä lähestymistapaa. Jos IT-osasto tarvitsee kuitenkin enemmän valvontaa, se voi käyttää Adoben tarjoamia hallittuja asennusvaihtoehtoja. Tässä versiossa uutuutena on mahdollisuus luoda mukautettuja paketteja suoraan konsolissa, joten Creative Cloud Packageria ei tarvitse ladata ja asentaa.

Käyttäjien hallinta

Keskitämme käyttäjien hallinnan, mikä helpottaa käyttäjien etsimistä. Team-tuotteiden (Creative Cloud for teams, Acrobat DC, Captivate ja Presenter) hallinnoijat voivat ryhmittää käyttäjät ja siten helpottaa raportointia.

Value Incentive Plan (VIP) ‑ohjelman uusinnat

VIP-ohjelman kautta ostettujen käyttöoikeuksien uusinta käy hetkessä. Uusintojen tapauksessa käytettävissä on yhtenäinen ja reaaliaikainen näkymä käyttöoikeuksien määrityksistä, myös uusintajakson päättyessä käyttöoikeutensa menettävistä käyttäjistä. Enää ei synny sekaannusta siitä, kuka on uusinut tilauksensa ja kuka ei. Yksinkertaistamme myös hallintaa: voit lisätä ja poistaa käyttäjiä uusinnan aikana samalla sivulla, mikä selkeyttää työnkulkua.

Tuotteisiin liittyvät kutsut ja oikeudet

Parannamme merkittävästi tapaa, jolla käyttäjät voivat käyttää tuotteita ja hallintarooleja:

Adobe ID

Käyttäjät saavat käyttöoikeudet välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa, että käyttäjä hyväksyy kutsun, ennen kuin myönnät hänelle oikeudet tuotteiden käyttöön.

Enterprise ID

Poistamme käytöstä erillisen sähköpostiviestin, jossa sinua kehotetaan viimeistelemään profiilisi.

Enterprise ID ja Federated ID

Todennuksen jälkeen on lisätty parannettuja tervetuliaissähköpostiviestejä. joiden avulla käyttäjä ohjataan kohdesivulle.

Pysy ajan tasalla

Täällä annamme lisätietoja, ja muista ottaa yhteyttä myös Adobe Account Manageriisi, jos sinulla on kysyttävää. Saat ennen näiden muutosten käyttöönottoa muistutukseksi automaattisesti lähetetyn sähköpostiviestin osoitteesta adminconsole@adobe.com.

Usein kysytyt kysymykset

Menetänkö oikeudet olemassa olevien toimintojen tai luomieni kokoonpanojen käyttöön?

Et menetä mitään, mitä olet jo tehnyt Admin Consolella. Muutoksella ei ole vaikutusta loppukäyttäjiin, ja kaikki sisältösi pysyvät ennallaan.

Milloin siirryn uuteen konsoliin?

Alamme siirtää käyttäjiä 25. heinäkuuta ja sen jälkeen kuukausittain, kunnes kaikki käyttäjät on siirretty uuteen versioon. Saat ennen näiden muutosten käyttöönottoa muistutukseksi automaattisesti lähetetyn sähköpostiviestin osoitteesta adminconsole@adobe.com.

Onko muutoksella vaikutusta käyttäjiin?

Tämä muutos koskee ainoastaan Admin Consolea, joten sillä ei ole vaikutusta loppukäyttäjiin.

Vaaditaanko minulta mitään toimenpiteitä?

Hallinnoija ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Kun saat oikeudet uuden Admin Consolen käyttöön, käy aloitusopas läpi ja perehdy kaikkiin ominaisuuksiin.

Milloin nykyiset konsolit poistetaan käytöstä?

Nykyinen konsolisi poistetaan käytöstä, kun siirryt käyttämään uutta versiota. Kun kaikki konsolit on siirretty, poistamme kaikki vanhat versiot Adobella käytöstä.

Kehen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on kysyttävää?

Ota yhteyttä Adobe Account Manageriin tai asiakastukeen.

Minulla on konsolissani odottavia pyyntöjä. Mitä niille tapahtuu siirtämisen aikana?

Jos odottava kutsu on alle 30 päivää vanha, se hyväksytään automaattisesti. Jos kutsu on yli 30 päivää vanha, se vanhentuu, ja sinun on kutsuttava nämä käyttäjät uudelleen. Tämä koskee työryhmätuotteisiin liittyviä kutsuja, kutsuja ryhtyä työryhmätuotteiden järjestelmänvalvojaksi ja kutsuja, joissa loppukäyttäjiä pyydetään liittymään yritysohjelmaan.