Adobe Expressin yritysasiakkaille

Adobe Expressin yritysversio

Adobe Express on monipuolinen tekoälypohjainen sisällönluontisovellus yrityksellesi. Luo nopeasti brändin mukaisia, huomiota herättäviä visuaalisia materiaaleja, kuten kuvia, videoita, PDF-tiedostoja ja yhteisöpalveluviestejä, Adobe Fireflyn generatiivisten tekoälytoimintojen avulla.

Miten Adobe Express pystyy auttamaan yritystäni?

Adobe Expressin yritysversio antaa organisaatiosi työryhmille mahdollisuuden luoda brändin mukaista sisältöä. Näihin työryhmiin kuuluvat muun muassa luovat työryhmät sekä markkinointi-, myynti- ja henkilöstöresurssityöryhmät.

Adobe Expressin suosituimmat työryhmiäsi tukevat ominaisuudet ovat seuraavat:

MONIPUOLINEN EDITORI

Tuota kuvia, videoita, PDF-tiedostoja, yhteisöpalveluviestejä, esityksiä ja paljon muuta helposti.

MALLIEN LUKITUS

Luo ja jaa lukittuja malleja työryhmiesi kanssa kaikkien sisältöjesi brändin mukaisen eheyden säilyttämiseksi. Ota selvää, kuinka voit luoda lukittuja malleja.

GENERATIIVISEEN TEKOÄLYYN PERUSTUVAT TYÖKALUT

Generoi ja muokkaa lehtisiä ja yhteisöpalveluviestejä, kuvia, tekstitehosteita ja kaikkea muuta yksinkertaisella toiminnolla. Muuta sisältösi kokoa ja käännä tekstiä 45 eri kielelle.

LINKITETYT RESURSSIT

Luovien tiimien luomat Adobe Photoshop- ja Illustrator-resurssit voidaan jakaa, jotta kaikki käyttävät brändihyväksytyn resurssin viimeisintä versiota.

Lue lisää siitä, kuinka organisaatiosi voi skaalata brändin mukaista sisällönluontia Adobe Expressin yritysversion avulla.

Adobe Expressin ostaminen yrityksellesi

Erillisenä tarjouksena

Adobe Express on saatavana erillisenä tarjouksena.

Jos työskentelet pienessä tai keskisuuressa yrityksessä, voit aloittaa käytön jo tänään ja ostaa Adobe Expressin työryhmäversion. Lue lisää.

Suuret yritysorganisaatiot, jotka tarvitsevat yritystason hallintaa, muun muassa tiettyjen Firefly-pohjaisten työnkulkujen oikeusturvaa, voivat lukea lisää ja ottaa yhteyttä myyntiin täällä.

Osana Creative Cloud ‑sopimuksia

Adobe Express on saatavana myös käyttöoikeutena. Adobe Express on käytettävissä Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyydellä ja muilla yksittäisen sovelluksen sopimuksilla InCopya, Acrobatia ja Substance 3D:tä lukuun ottamatta.

Usein kysytyt kysymykset

Järjestelmänvalvojille

Adobe Expressin työryhmäversio on suunniteltu pienille ja keskisuurille organisaatioille. Sen lisäominaisuudet, kuten Admin Console, mahdollistavat joustavan käyttöoikeuksien hallinnan ja joustavan laskutuksen, jakorajoitukset ja kaikkien yritysresurssien omistuksen.

Adobe Expressin yritysversio on suunniteltu suurille organisaatioille, jotka tarvitsevat yritystason hallintaa. Lisätoimintoihin kuuluvat muun muassa kertakirjautumisen tuki, salausavaimen tuki ja käyttäjähakemistojen synkronointi.

Jos haluat lisätietoja sopimuksistamme, täytä lomake, niin myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen kanssasi yrityksesi tarpeista.

Adobe Expressin työryhmä- ja yrityssopimukset sisältävät 1 Tt tallennustilaa käyttäjää kohti (organisaatiosi käytettävissä oleva yhdistetty kiintiö).

Jos haluat käyttää Adobe Expressin maksullista versiota, voit ostaa yksittäisen Adobe Express -sovelluksen. Tämän lisäksi Adobe Expressin maksullinen versio on saatavana myös osana Creative Cloud – Kaikki sovellukset -jäsenyyttäsi tai mitä tahansa yksittäisen sovelluksen sopimusta InCopya, Acrobatia ja Substancea lukuun ottamatta.

Sillä ei ole vaikutusta nykyiseen tallennustilaasi. Resurssisi ja tallennustilasi pysyvät ennallaan.

Käyttäjille

Mistä saan lisätietoja Adobe Expressin käytöstä?
Lisätietoja Adobe Expressin ominaisuuksista ja lisäresursseista on Adobe Expressin käyttöoppaassa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa