Adobe Express työryhmä- ja yritysasiakkaille

Adobe Spark on nyt Adobe Express, ja se sisältää kaksi sovellusta enemmän – Adobe Photoshop Expressin ja Adobe Premiere Rushin. Nykyiset Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyytesi ja yksittäisen sovelluksen sopimuksesi pysyvät ennallaan.

Adobe Premiere Rush oikeuttaa sinut myös kaikkien Adobe Expressin toimintojen käyttöön.

Adobe Express

Adobe Expressillä kauniiden grafiikoiden, verkkosivujen ja juttujen luominen on nyt entistä nopeampaa ja helpompaa. Muutamalla taianomaisella napsautuksella voit luoda vaikuttavaa sisältöä.

Adobe Express ‑sopimus sisältää seuraavat:

• Adobe Express ‑verkko- ja ‑mobiilisovellukset
  • Premiere Rush ‑tietokonesovellus ja ‑mobiilisovellus
  • Photoshop Express ‑mobiilisovellus
  • Creative Cloud ‑palvelut

Lue lisää Adobe Expressistä.

Työryhmä- ja yritysasiakkaat eivät voi hankkia Adobe Express ‑tarjousta itsenäisenä ostoksena. Se sisältyy kuitenkin Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyteen ja kaikkiin yksittäisen sovelluksen sopimuksiin (ja Pro-versioihin), paitsi InCopyyn, Acrobatiin ja Substanceen.

Oppilaitokset

Adobe Spark for Education on nyt Adobe Express for Education, ja se on maksuton ensimmäisen ja toisen asteen sekä korkeamman asteen asiakkaille, joilla on Federated ID:t tai Enterprise ID:t.

Nykyiset Adobe Spark for Education ‑sopimukset päivitetään Adobe Express for Educationiksi, joka sisältää Adobe Expressin, Premiere Rushin ja Photoshop Expressin. Nämä sopimukset ovat edelleen maksuttomia ensimmäisen ja toisen asteen sekä korkeamman asteen asiakkaille. Lue lisää.

Adobe Spark ‑sopimusten muutokset

Jos sopimuksesi sisälsi Adobe Sparkin, Spark Post (verkko- ja mobiilisovellus) on nyt Adobe Express ‑verkkosovellus ja ‑mobiilisovellus. Spark-projektisi ovat edelleen käytettävissä Adobe Express ‑sovelluksessa.

Tilauksensa uudistavat asiakkaat

Suoraan Adobe.comista ostettujen työryhmäjäsenyyksien tapauksessa Spark muunnetaan tilausta uudistettaessa Adobe Expressiksi, ja käyttäjät saavat automaattisesti oikeudet sen käyttöön.

Puhelimitse tai jälleenmyyjiltä hankittujen yritys- ja työryhmäjäsenyyksien tapauksessa sinun on tilausta uudistettaessa valittava uudistettavaksi Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyys tai mikä tahansa muu yksittäisen sovelluksen sopimus (paitsi InCopy, Acrobat tai Substance). Tällöin sinun on siirrettävä käyttäjät käyttämään uutta sopimusta.

Huomautus:

Jos haluat siirtää käyttäjät tilausta uudistettaessa käyttämään toista sopimusta, Adobe suosittelee, että viet Adobe Sparkiin määritettyjen käyttäjien luettelon ennen sopimuksesi uudistamista.

Muut muutokset, joihin tilauksensa uudistavien asiakkaiden on varauduttava:

• Yksittäisen sovelluksen InCopy-, Acrobat- ja Substance 3D ‑sopimukset eivät sisällä Adobe Expressiä.

Uudet asiakkaat

Uudet asiakkaat voivat hyödyntää Adobe Expressin kaikkia toimintoja ostamalla Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden ja yksittäisen sovelluksen (paitsi InCopyn, Acrobatin ja Substancen).

Nykyiset asiakkaat

Jos sopimuksesi sisältää oikeudet Adobe Sparkin tai Adobe Premiere Rushin käyttöön, se päivitetään sisältämään Adobe Expressin sovellukset ja palvelut.

Usein kysytyt kysymykset

Järjestelmänvalvojille

• Miten voin käyttää Adobe Expressiä?
    Voit käyttää Adobe Express ‑sopimuksen kaikkia toimintoja ostamalla Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden tai minkä tahansa yksittäisen sovelluksen sopimuksen InCopya, Acrobatia ja Substancea lukuun ottamatta.
  • Vaikuttaako Adobe Express ‑sopimus tallennustilaani?
    Sillä ei ole vaikutusta nykyiseen tallennustilaasi. Resurssisi ja tallennustilasi pysyvät ennallaan.
  • Onko minun määritettävä Spark- tai Premiere Rush ‑käyttäjäni Adobe Expressiin ennen sopimukseni uudistamista?
    Sinun ei tarvitse määrittää käyttöoikeuksia uudelleen tilausjakson aikana. Käyttäjät, jotka ovat oikeutettuja Sparkin tai Premiere Rushin käyttöön, saavat automaattisesti oikeudet Adobe Express ‑sopimuksen kaikkien toimintojen käyttöön.
    Jäsenyydestäsi riippuen sinun on kuitenkin ehkä myönnettävä käyttöoikeudet tilauksen uudistamisen jälkeen uudelleen. Lue lisää.
  • Miten voin delegoida enemmän Sparkin käyttöoikeuksia kuin mitä olen ostanut, koska en enää näe Sparkia Adobe Admin Consolessa?
    Adobe Sparkin sijaan voit ostaa käyttöoikeuksia mitä tahansa muuta yksittäisen sovelluksen sopimusta (paitsi InCopya, Acrobatia ja Substancea) tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyttä varten. Nämä sopimukset oikeuttavat sinut Adobe Express ‑sopimuksen kaikkien toimintojen käyttöön.
  • Sopimuksessani oli 50 Sparkin yksittäisen sovelluksen sopimusta, joista oli delegoitu vain 40 käyttöoikeutta. Voinko määrittää nämä 10 lisäkäyttöoikeutta?
    Kyllä.
  • Miten voin uudistaa sopimukseni, jossa on 50 Sparkin yksittäisen sovelluksen käyttöoikeutta?
    Voit uudistaa minkä tahansa yksittäisen sovelluksen sopimuksen (paitsi InCopyn, Acrobatin ja Substancen) tai Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyden. Nämä sopimukset oikeuttavat sinut Adobe Express ‑sopimuksen kaikkien toimintojen käyttöön.

Käyttäjille

• Mitä tapahtuu Spark Postilla luoduille projekteilleni?
    Adobe Spark Postissa (iOS ja Android) luodut projektit ovat edelleen käytettävissä samoilla toiminnoilla Adobe Expressissä (iOS, Android ja verkko).
    Voit käyttää kaikkia projektejasi kirjautumalla sisään Spark-mobiilisovelluksissa käyttämälläsi Adobe ID:llä.
  • Menetänkö Sparkin verkkosovelluksessa luodut projektini?
    Ei, et menetä projekteja. Resurssisi ovat käytettävissä Adobe Expressissä.