Tapahtumalokeissa on lisätietoja Federated ID:n luonnin aikana ilmenevistä virheistä. Voit tarkastella Federated ID:inä määritettyjen aktiivisten toimialueiden tapahtumalokeja.

Voit tarkastella organisaatiosi toimialueen tapahtumalokeja seuraavasti:

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Asetukset > Tunnistetiedot.

Tunnistetiedot-sivulla on luettelo organisaatiosi toimialueista.

2. Napsauttamalla toimialueen nimeä voit tarkastella tapahtumalokeja.

Huomautus:

Tapahtumalokeja on saatavana vain aktiivisille toimialueille.

3. Siirry Tapahtumalokit-välilehteen.

Tapahtumalokit-välilehdessä on esitetty valitun toimialueen tapahtumalokit.

Voit suodattaa tapahtumien luetteloa ajan mukaan:

• (Oletus) Edelliset 24 tuntia
    • Edellinen viikko
    • Edellinen kuukausi
    • Koko aika

Tai tyypin mukaan:

• (Oletus) Kaikki tapahtumat
    • Virhetapahtumat

Voit myös lajitella luettelon ajan mukaan.

Huomautus:

Tapahtumalokit ovat tarkasteltavissa Admin Consolessa 90 päivän ajan. Yli 90 päivää vanhat lokit poistetaan palvelimelta.

4. Voit tarkastella lokitapahtuman tietoja napsauttamalla tapahtuman nimeä luettelossa.

Tapahtumalokit