Virhe  Kuvaus
-175

Lisäosaa ei voitu asentaa. Se vaatii laajennetut käyttöoikeudet. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja ja yritä uudelleen.

Lisäosat, joita yleisesti kutsutaan laajennuksiksi, asennetaanzxp-tiedostojen asennusapuohjelmalla tai Creative Cloud -työpöytäsovelluksella, jos ne on hankittu Adobe Exchangen kautta. Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet laajennusten asentamiseen.

Näin tapahtuu, jos sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia asentaa sovelluksia tietokoneellesi tai jos napsautat Ei tai Peruuta, kun sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana. Anna järjestelmänvalvojan salasana, jos sitä pyydetään asennuksen aikana.

Ratkaisu: yritä asentaa sovellus uudelleen. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna. Napsauta ilmoitusviestiä, kun se tulee näkyviin. Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan salasanasi ja valitse valintaikkunassa Kyllä.
Vaihtoehtoisesti valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla asentaaksesi toisella tavalla.

-201

Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Varmista, että lisäosa on kelvollinen ja ladattu.

ZXP-tiedoston purkaminen epäonnistui.

Ratkaisu: yritä asentaa sovellus uudelleen. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.

Vaihtoehtoisesti valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla asentaaksesi toisella tavalla.

-402 Allekirjoituksen vahvistaminen ei onnistunut.

Ratkaisu: Allekirjoita ZXP-tiedosto uudelleen viimeisimmällä ZXPSignCmd-työkalulla.
-403, -411 Lisäosan asennus epäonnistui, koska se ei ole yhteensopiva asennettujen Adobe-sovellusten kanssa.

Yhteensopivaa CC-sovellusta ei löytynyt.

Ratkaisu: asenna yhteensopiva CC-sovellus ennen laajennusten asentamista. Kun sovellus on asennettu, yritä asentaa laajennus uudelleen. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.
-407, -408 Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Tämä lisäosa edellyttää toista lisäosaa, jota ei ole asennettu tai otettu käyttöön.

Ratkaisu:
lue sen laajennuksen kuvaus, jota yrität asentaa, ja tarkista, mitkä laajennukset on asennettava ensin. Asenna ensin tarvittava laajennus ja sen jälkeen tämä laajennus. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.
-412 Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Samanniminen lisäosa on jo asennettu.

Ratkaisu: tarkista, että jo asennettu laajennus on haluamasi. Jos kyseessä on samanniminen eri tuote ja haluat sen, joka on käytettävissä Oma Exchange -palvelun kautta, sinun on poistettava asennettu versio ja asennettava uudelleen Oma Exchangen kautta. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.
-418 Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Lisäosan uudempi versio on jo asennettu.

Ratkaisu:
jos haluat asentaa Oma Exchange -palvelun kautta saatavan version, sinun on poistettava uudempi versio, jonka olet aiemmin asentanut, ja asennettava sitten vanhempi versio uudelleen Oma Exchange -palvelun kautta. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.

-456

Tapaus 1: lisäosa edellyttää, että asiaankuuluvat CC-sovellukset suljetaan asennuksen viimeistelemiseksi. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Tapaus 2: lisäosa edellyttää, että yhteensopiva Adobe-sovellus suljetaan asennuksen viimeistelemiseksi. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Ratkaisu: lopeta yhteensopivat CC-sovellukset, jotka ovat käynnissä. Asennus jatkuu automaattisesti muutaman minuutin kuluttua.

-458 Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Yhtäkään tarvittavista Adobe-sovelluksista ei ole asennettu.

Ratkaisu: asenna vähintään yksi CC-sovellus, joka tukee tätä laajennusta (lisäosaa). Asennus jatkuu automaattisesti muutaman minuutin kuluttua. Jos laajennusta ei asenneta automaattisesti sovellukseen, asenna se uudelleen Oma Exchange -osiossa. Siirry Oma Exchange -sivulle, etsi laajennus, ja jos se on asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.

Vaihtoehtoisesti valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla asentaaksesi toisella tavalla.
-459 Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui, koska se ei ole yhteensopiva asennettujen Adobe-sovellusten kanssa. Lisätietoja saat Yhteensopivuus-osiosta napsauttamalla tästä.

Ratkaisu:
tarkista tämän laajennuksen vaatimukset ja lataa ja asenna CC-sovelluksen yhteensopiva versio. Asennus jatkuu automaattisesti muutaman minuutin kuluttua. Jos laajennusta ei asenneta automaattisesti sovellukseen, asenna se uudelleen Oma Exchange -osiossa. Siirry Oma Exchange -sivulle ja etsi laajennus. Jos se on jo asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.

Vaihtoehtoisesti valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla asentaaksesi toisella tavalla.

-1xx

(-152, -154, -155, -156, -157, -158, -160, -161, -162, -163, -164, -165, -168, -169, -171, -172, 176, -178, -179)

Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Asennuksessa tapahtui tiedostonkäsittelyvirhe.

Ratkaisu: laajennus (lisäosa) on vioittunut. Yritä ladata se uudelleen. Jos haluat asentaa toisella tavalla, valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla tai ota yhteyttä Adobe Exchange Online -foorumiin saadaksesi apua.
-2xx

(-251, -252, -253, -254, -255, -256, -257, -259, -260, -261, -265, -266, -267, -268, -269, -270, -271, -272)

Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Asennuksessa tapahtui tiedostonkäsittelyvirhe.

Tiedoston jäsennys epäonnistui.
Ratkaisu: laajennus (lisäosa) on vioittunut. Lataa se uudelleen. Jos haluat asentaa toisella tavalla, valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla tai ota yhteyttä Adobe Exchange Online -foorumiin saadaksesi apua.

-5xx

(-500, -501, -502, -503, -504, -505, -506, -507, -508, -508, -509)

Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Tietokannan päivitys ei onnistunut. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.

Ratkaisu: laajennus (lisäosa) on vioittunut. Lataa se uudelleen. Jos haluat asentaa toisella tavalla, valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla tai ota yhteyttä Adobe Exchange Online -foorumiin saadaksesi apua.

-6xx

(-601, -602, -603, -604, -651, -652, -653)

Lisäosan <addon-name> asennus epäonnistui. Käyttöoikeuden tarkistaminen verkossa ei onnistunut.

Ratkaisu: laajennus (lisäosa) on vioittunut. Lataa se uudelleen. Jos haluat asentaa toisella tavalla, valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla tai ota yhteyttä Adobe Exchange Online -foorumiin saadaksesi apua.
0

Ratkaisu: asennusohjelma yrittää asennusta kolme kertaa. Jos asennus epäonnistuu kaikilla kolmella yrityksellä, yritä asentaa uudelleen Omat laajennukset -osiosta. Siirry Omiin laajennuksiin, etsi laajennus, ja jos se on jo asennettu, valitse Poista asennus. Odota kaksi minuuttia, kunnes poisto on valmis, ja valitse sitten Asenna.

Jos asennus ei onnistu, valitse Asennuksen ongelmat -linkki Oma Exchange -sivulla tai ota yhteyttä Adobe Exchange Online -foorumiin saadaksesi apua.

MXI-tiedosto on virheellinen, eikä laajennusta asenneta. Extension Manager ei vastaa Adoben sovellusversiota. Yrität esimerkiksi asentaa CC-yhteensopivan laajennuksen Extension Manager CS6:n avulla.

Ratkaisu: tarkista yhteensopivuustiedot laajennuksenkotisivullaExchange-sivustolla. Varmista, että laajennus on yhteensopiva Adobe-sovelluksesi kanssa.