Adobe® Creative Cloud® -laajennukset on pakattu asennusta varten sovelluksiksi Adobe Extension Managerin avulla.

MXI on XML-rakenne, joka määrittää useita laajennuksen ominaisuuksia. Tässä asiakirjassa luetellaan ja kuvataan Creative Cloudin MXI-muodon määrittämät XML-elementit.

Laajennusten kohdesovelluksia ovat esimerkiksi seuraavat:

• Dreamweaver®
  • Flash Professional®
  • Photoshop®
  • Illustrator®
  • InDesign®
  • InCopy®
  • Premiere Pro®
  • Prelude®
  • Captivate®

Extension Manager CC on yhteensopiva vain Adobe Creative Cloud -sovellusten kanssa. Asenna aiempien versioiden laajennuksia käyttämällä vastaavaa Extension Manager -versiota. MXI-tiedostossa olevat elementit, joita tuote ei tue, ohitetaan asennuksen aikana.

Sisällys