Jos käytät Chromea tai Chromium-selainta ja haluat muuttaa Flash Playerin asetuksia, käytä Flash Player Online Settings Manager -työkalua.

Huomioi, että jos olet asentanut PPAPI-version Flash Playeristä, sinun on käytettävä Flash Playerin omaa ohjauspaneelia päivitysasetusten määrittämiseen. Jos käytät Chromea, saat Flash Playerin päivitetyt versiot Google Chrome -päivitysmekanismin kautta.