Adoben SWC-tiedostojen sisäinen koodi on nyt poistettu käytöstä. 

Jos käytät -inline-komentoriviparametriä ASC2-kokoajassa, seurauksena saattaa olla odottamattomia tuloksia tai virheitä sovelluksen kokoamisen aikana. 

Korjaa nämä ongelmat poistamalla –inline-argumentti ja rakenna koodi uudelleen.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö