Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Opera-selaimessa Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Käyttöönotto Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä

1. Käynnistä Opera.

2. Kirjoita osoitekenttään opera://settings/content/flash?search=flash.

Flashin hakeminen
  3. Varmista, että sivulla opera://settings/content/flash on valittuna vaihtoehto Salli sivustojen suorittaa Flash, ja jos ei ole, valitse se.

Salli sivustojen suorittaa Flash
  4. Siirry sivulle, jossa on Flash-sisältöä.

Laajennus estetty

1. Näet osoiterivin oikealla puolella kuvakkeen .

2. Näytä pikaikkuna napsauttamalla kuvaketta .

3. Valitse Suorita laajennus kerran, jolloin Flash-sisällön suorittaminen sivulla sallitaan sillä kertaa.

Käyttöönotto napsauttamalla

1. Näet kuvakkeet tai Flash-sisällön sijaan.

2. Näytä pikaikkuna napsauttamalla kuvaketta.

3. Valitse pikaikkunassa Salli, jolloin Flash-sisällön suorittaminen sivulla sallitaan.

Salli Flash-sisällön suorittaminen sivulla
    Salli Flash-sisällön suorittaminen sivulla