Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Opera-selaimessa Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Käyttöönotto Mac OS:ssä ja Windows

1. Käynnistä Opera.

2. Kirjoita osoitekenttään opera://settings.

step2
  3. Kirjoita asetussivun hakukenttään Flash.

step3
  4. Valitse valintapainike Anna sivustojen suorittaa Flash -kohdan vieressä.

step4
  5. Napsauta Hallinnoi poikkeuksia -painiketta.

step5
  6. Anna Flash-poikkeukset-ikkunassa verkkosivuston verkkotunnus ja valitse sitten Salli. Kun olet lisännyt
    sivustot, valitse Valmis.

step6
  7. Päivitä selaimen välilehti tai käynnistä selain uudelleen.