Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Adobe Flash Player otetaan käyttöön Opera-selaimessa Mac OS- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Käyttöönotto Mac OS:ssä ja Windows

  1. Käynnistä Opera.

  2. Kirjoita osoitekenttään opera://settings.

    Avaa Operan asetukset
  3. Kirjoita asetussivun hakukenttään Flash.

    enable-flash-opera-step-3
  4. Napsauta Hallinnoi poikkeuksia -painiketta.

    enable-flash-opera-step-4
  5. Anna Flash-poikkeukset-ikkunassa verkkosivuston verkkotunnus ja valitse sitten Salli. Kun olet lisännyt
    sivustot, valitse Valmis.

    enable-flash-opera-step-5
  6. Päivitä selaimen välilehti tai käynnistä selain uudelleen.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö