Katso tästä vaiheittaiset ohjeet Adobe Flash Playerin käyttöönottamiseen Safari-verkkoselaimessa.

Tarkista Macisi Safari-versio

Tarkista Macissasi toimiva Safari-versio ennen aloittamista. Voit näyttää versionumeron valitsemalla Safari > Tietoja Safarista.

Mac OS X 10.11, macOS 10.12 ja uudemmat

1. Käynnistä Safari ja valitse Safari > Valinnat.

Safari oletusasetusten määrittäminen
    Safari oletusasetusten määrittäminen
  2. Napsauta Verkkosivustot-välilehteä ja vieritä Liitännäiset-kohtaan. Etsi Adobe Flash Player -kohta.

Adobe Flash Player -kohdan paikantaminen
    Adobe Flash Player -kohdan paikantaminen
  3. Ota Flash Player käyttöön osoittamalla valintaruutua.

Flash Playerin ottaminen käyttöön
    Flash Playerin ottaminen käyttöön
  4. Valitse asetus, jota Flash Player käyttää, kun vierailet muilla verkkosivustoilla.

Halutun vaihtoehdon valitseminen
    Halutun vaihtoehdon valitseminen
  5. Voit määrittää Flashin asetukset yksittäisiä verkkosivustoja (verkkotunnuksia) varten. Valitse tässä ikkunassa mainittu verkkosivusto ja valitse Kysy, Ei käytössä tai Käytössä.

Liitännäisen käytön salliminen verkkosivustoille
    Liitännäisen käytön salliminen verkkosivustoille
  6. Kun Flash Playerin asetukset on määritetty, poistu Asetuksista.

7. Päivitä selain.

Mac OS X 10.10

1. Käynnistä Safari ja valitse Safari > Valinnat.

Safari oletusasetusten määrittäminen
    Safari oletusasetusten määrittäminen

Huomautus:

Jos Safari-selain on koko näytön tilassa, siirrä hiiren osoitin selainnäkymän yläosaan, jotta valikko tulee näkyviin.

2. Napsauta suojaus-välilehteen. Varmista, että Ota JavaScript käyttöön ja Salli lisäosat ovat valittuina. Valitse Lisäosan asetukset.

Safari 10.0
    Safari 10.0 suojausasetukset

3. Valitse Adobe Flash Player.

adobe-flash-player-settings

Valitse Vierailtaessa muilla verkkosivustoilla -valikosta Käytössä ja napsauta Valmis.

setting-on-and-off
  4. Valitse luettelon jokaisen verkkosivuston kohdalla Käytössä

safari-step
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Valmis.