Katso tästä vaiheittaiset ohjeet Adobe Flash Playerin käyttöönottamiseen Safari-verkkoselaimessa.

Tarkista Macisi Safari-versio

Tarkista Macissasi toimiva Safari-versio ennen aloittamista. Voit näyttää versionumeron valitsemalla Safari > Tietoja Safarista.

OS X 10.11, macOS 10.12 ja uudemmat

1. Käynnistä Safari ja valitse Safari > Valinnat.

Safari oletusasetusten määrittäminen
    Safari oletusasetusten määrittäminen
  2. Napsauta Verkkosivustot-välilehteä ja vieritä Liitännäiset-kohtaan. Etsi Adobe Flash Player -kohta.

Adobe Flash Player -kohdan paikantaminen
    Adobe Flash Player -kohdan paikantaminen
  3. Ota Flash Player käyttöön napsauttamalla valintaruutua.

Flash Playerin ottaminen käyttöön
    Flash Playerin ottaminen käyttöön
  4. Valitse Vierailtaessa muilla verkkosivustoilla -kohdassa haluamasi asetus: Kysy, Pois päältä tai Päällä.

Halutun vaihtoehdon valitseminen
    Halutun vaihtoehdon valitseminen
  5. Flash-asetukset voidaan myös määrittää erikseen yksittäisiä verkkosivustoja (toimialueita) varten.  Valitse jokaisen Salli verkkosivustojen käyttää tätä liitännäistä seuraavilla asetuksilla: -kohdassa näkyvän tiedoston kohdalla Kysy, Pois päältä tai Päällä.

Liitännäisen käytön salliminen verkkosivustoille
    Liitännäisen käytön salliminen verkkosivustoille
  6. Kun Flash Playerin asetukset on määritetty, poistu Asetuksista.

OS X 10.10

1. Käynnistä Safari ja valitse Safari > Valinnat.

Safari oletusasetusten määrittäminen
    Safari oletusasetusten määrittäminen

Huomautus:

Jos Safari-selain on koko näytön tilassa, siirrä hiiren osoitin selainnäkymän yläosaan, jotta valikko tulee näkyviin.

2. Napsauta suojaus-välilehteen. Varmista, että Ota JavaScript käyttöön ja Salli lisäosat ovat valittuina. Valitse lisäosan asetukset.

Safari 10.0
    Safari 10.0 suojausasetukset

3. Valitse Adobe Flash Player.

adobe-flash-player-settings

Valitse Vierailtaessa muilla verkkosivustoilla -valikosta Käytössä ja napsauta Valmis.

setting-on-and-off
  4. Valitse jokaiselle verkkosivulle, jotka näkyvät kohdassa Tällä hetkellä avoimet verkkosivut, valikosta oikealla Käytössä.

safari-step

OS X 10.8 ja 10.9

1. Käynnistä Safari ja valitse Safari > Valinnat.

Valitse Safari > Asetukset

Huomautus:

Jos Safari-selain on koko näytön tilassa, siirrä hiiren osoitin selainnäkymän yläosaan, jotta valikko tulee näkyviin.

2. Napsauta suojaus-välilehteen. Varmista, että Ota JavaScript käyttöön ja Salli lisäosat ovat valittuina. Napsauta Hallitse verkkosivuston asetuksia.

Suojausasetukset
    Mac OS X 10.8 ja 10.9 suojausasetukset

3. Valitse Adobe Flash Player.

Valitse Vierailtaessa muilla verkkosivustoilla -valikosta Salli käyttö.

Valitse Adobe Flash Player.

OS X 10.6 ja 10.7

1. Valitse Safari > Asetukset.

Valitse Safari > Asetukset

Huomautus:

Jos Safari-selain on koko näytön tilassa, siirrä hiiren osoitin selainnäkymän yläosaan, jotta valikko tulee näkyviin.

2. Varmista Suojaus-välilehdellä, että Salli Java- ja Salli kaikki muut liitännäiset -valintaruudut on valittu.

Suojausasetukset
    Laajennukset ja JavaScript on otettu käyttöön.

3. Sulje Asetukset-ikkuna.