Yleistä

Adobe Flash Playerin uusimmat Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmiin tarkoitetut versiot voivat tarkistaa säännöllisesti, onko uusia päivityksiä saatavissa, ja asentaa ne puolestasi. Suojaudu tietoturvauhkia vastaan asentamalla aina uusin Adobe Flash Player -versio.

Päivitysasetusten muuttaminen

Voit muuttaa Flash Playerin päivitystavan napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa selaimessa näkyvää mediasisältöä ja valitsemallla kontekstivalikosta Global Settings. Valitse ponnahdusikkunassa Lisäasetukset-välilehti ja valitse jokin Päivitykset-kohdan valinnoista.

Flash Playerin asetukset
Lisäasetukset-välilehti Windowsissa
Lisäasetukset-välilehti (Windows)

Lisäasetukset-välilehti Mac OS
Lisäasetukset-välilehti (Mac OS)

Windowsissa voit myös muuttaa asetuksen Ohjauspaneelista. Kaksoisnapsauta Flash Player -kohtaa, napsauta Lisäasetukset-välilehteä ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto Päivitykset-kohdasta.

Mac OS -käyttöjärjestelmässä voit myös siirtyä Järjestelmäasetukset-kohtaan ja kaksoisosoittaa Flash Playerin kuvaketta.

Päivitysasetusten muutokset

Flash Player 11.3 -version myötä päivitysasetukset ovat muuttuneet.

Valitse tämä valinta, kun haluat ladata ja asentaa päivitykset automaattisesti. Tämä valinta suojaa parhaiten järjestelmääsi tietoturvauhilta.

Kiireiset tietoturvapäivitykset asennetaan automaattisesti käyttäjälle ilmoittamatta.

Kun kyseessä ovat ajoitetut päivitykset, Adobe yrittää ilmoittaa käyttäjälle ennen niiden automaattista asentamista. Ajoitetut päivitykset voivat sisältää parannuksia ja ei-kiireellisiä tietoturvapäivityksiä. Voit halutessasi ladata ajoitetut päivitykset välittömästi verkko-osoitteesta Adobe.com ja asentaa ne itse odottamatta automaattista asennusta.

Ilmoita minulle uusista päivityksistä

Adobe Flash Player tarkistaa päivitykset säännöllisesti ja ilmoittaa, kun päivitys on saatavilla. Päivitykset asennetaan vasta silloin, kun itse haluat asentaa ne.

Tätä vaihtoehtoa ei suositella. Adobe Flash Player ei tarkista koskaan päivitysten saatavuutta, ja järjestelmäsi voi altistua tietoturvauhille. Tätä valintaa käytettäessä viimeisin Flash Playerin versio on tarkistettava itse Adoben verkkosivustosta.

Viimeisimmät muutokset

Jos haluat tietoja Flash Playerin uusista ominaisuuksista ja viimeisimmistä muutoksista, napsauta tätä.

Suojaus

Jos haluat lisätietoja Flash Playerin viimeisimmistä tietoturvan korjauspaketeista, napsauta tätä.