Windows

1. Napsauta työpöydän Tietokone-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

Työpöytäominaisuudet
  2. Näkyviin tulee sivu, joka sisältää järjestelmän tiedot.

Tietokoneesi perustiedot

Napsauta Internet Explorerissa Asetukset-kuvaketta ja valitse Tietoja Internet Explorerista.

Napsauta Tietoja Internet Explorerista

Internet Explorerin versio näytetään ponnahdusikkunassa.

Internet Explorer -version ponnahduslaatikko

Valitse Mozilla Firefoxissa Firefox > Ohje > Tietoja Firefoxista.

1. Lataa Flash Player Adoben verkkosivustolta.
  2. Sulje sitten kaikki selaimet ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
  3. Hyväksy Käyttöoikeussopimus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    Kun asennus on valmis, näyttöön tulee viesti ”Asennus on valmis”.

Lisätietoja on kohdassa Lataa ja asenna Flash Player.

Kun Flash Playeria ladataan, näyttöön tulee jokin seuraavista virheilmoituksista:

• Palvelinyhteyden muodostaminen ei onnistu
  • Metatiedoston lataaminen ei onnistu
  • Asennuksen käynnistäminen epäonnistui
  • Päätuotepaketin lataaminen ei onnistu
  • Toimintoluetteloa ei löytynyt
  • Metatiedoston lataaminen ei onnistu
  • Asennuksen käynnistäminen epäonnistui
  • Varmenteen todennus epäonnistui
  • Varmenne ei kelpaa
Lataa Flash Player tämän linkin avulla. Sulje lataamisen jälkeen kaikki selaimet ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

Vaihe 1: Tarkista, että Flash Player on otettu selaimessa käyttöön.

• Internet Explorer: napsauta Asetukset > Lisäosien hallinta. Tarkista, että Shockwave Flash Object on käytössä. Jollei se ole, valitse Ota käyttöön.
  • Mozilla Firefox: napsauta Firefox > Lisäosat > Liitännäiset.Tarkista, että Shockwave Flash Object on käytössä. Jollei se ole, valitse Ota käyttöön.
Vaihe 2: Jos käytät Internet Explorer -selainta Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, poista ActiveX-suodatus käytöstä. Napsauta Asetukset > Suojaus. Poista sitten valinta kohdasta ActiveX-suodatus. Lisätietoja on kohdassa ActiveX-suodatuksen poistaminen käytöstä.

Jos et voi asentaa Flash Playerin uusinta versiota ja haluat palata käyttämään aiempaa versiota, katso tämä video, jossa selitetään, kuinka aiempi versio otetaan uudelleen käyttöön.

Voit lukea ohjeet aiemman version käyttöönottoon tästä artikkelista.

Mac

Osoita Mac-kuvaketta ja valitse Tietoja tästä Macista.

Järjestelmän tiedot näytetään.

Napsauta Mac-kuvaketta ja napsauta Tietoja tästä Macista

1. Lataa Flash Player Adoben verkkosivustolta.
  2. Sulje sitten kaikki selaimet ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
  3. Hyväksy Käyttöoikeussopimus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    Kun asennus on valmis, näyttöön tulee viesti ”Asennus on valmis”.

Lisätietoja on kohdassa Lataa ja asenna Flash Player.

Käytä samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin käytit kirjautuessasi Mac-tietokoneelle.

Huomautus:

Käyttäjänimellä ja salasanalla tarkoitetaan järjestelmän käyttäjänimeä ja salasanaa, joilla kirjaudut Mac-laitteelle. Kyseessä ei ole Adoben oma tunnus tai Apple ID, jota käytetään Apple Store -ostosten tekemiseen.

Katso kohta Flash Playerin asentaminen PowerPC-pohjaisiin Mac-tietokoneisiin. Tällä sivulla annetaan vaiheittaiset ohjeet Flash Playerin asentamiseen.

Siirry Finderissä kansioon Tietokone > Kirjasto > Internet Plug-ins.

Jos Flash Playerin asennus onnistui, kansio sisältää seuraavat tiedostot:

• Flash Player.plugin
  • flashplayer.xpt
Jos näitä tiedostoja ei näy, asenna Flash Player uudelleen.

Jos tiedostot näkyvät, mutta Flash Player ei toimi, tarkista, että Flash Player on otettu käyttöön Safarissa. Noudata alla olevia vaiheita:
  1. Valitse Safari > Asetukset.

Napsauta Safari > Asetukset
  2. Valitse Suojaus-välilehdeltä Ota liitännäinen käyttöön ja Ota JavaScript käyttöön.

Valitse Suojaus-välilehdeltä Ota liitännäinen käyttöön ja Ota JavaScript käyttöön

Ota yhteyttä Adobeen

Aloita keskustelu aiheesta Adoben foorumilla. Foorumin keskusteluihin osallistuu Adoben työntekijöitä ja asiantuntevia käyttäjiä.

1. Napsauta foorumisivustossa vasemman yläkulman kirjautumispainiketta.

Adobe-keskustelupalstan sisäänkirjautuminen
  2. Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo Adobe-tili ja luo itsellesi tili antamalla sähköpostiosoitteesi.

Luo Adobe-tili
  3. Sitten voit aloittaa keskustelun kohtaamastasi ongelmasta. Mainitse keskustelussa seuraavat tiedot:

• käyttöjärjestelmä (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac 10.5, Mac 10.6, Mac 10.7 tai Mac 10.8)
    • selain (Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Safari)
      .
    Aloita keskustelu

Android

Huomautus:

Tämä usein kysyttyjen kysymysten kohta sisältää tilapäisratkaisun ongelman kiertämiseen. Adobe Flash Playerin Android-versio ei ole enää ladattavissa Google Play -kaupasta eikä Adobe tue Android-järjestelmää suoraan. Voit asentaa Adobe Flash Playerin Android-laitteeseen oman harkintasi mukaan. Näitä tietoja ei tule käsittää tuettua käyttöympäristöä koskevaksi tiedoksi.

Android-käyttäjät voivat ladata ja asentaa Flash Playerin perusversion Adoben verkkosivuston Flash Player -arkistoversiosivulta. Lue asennusohjeita tästä verkkokeskustelusta, joka sisältää ohjeiden lisäksi asennusta käsittelevän YouTube-videon. Napsauttamalla tätä näet luettelon tuetuista laitteista.