Flash Player on integroitu Windows 10 -käyttöjärjestelmässä Microsoft Edge -selaimeen.
Flash Playeria ei tarvitse asentaa.

Ota Flash Player käyttöön

Flashin käyttöönotto Edgessä

Salli Flash-sisältö Microsoft Edge -selaimessa seuraavasti:

1. Käynnistä Microsoft Edge tietokoneella.

2. Napsauta oikean yläkulman  -kuvaketta.

3. Valitse alalaitaan aukeavasta valikosta Asetukset.

4. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Näytä lisäasetukset.

5. Valitse Käytä Adobe Flash Playeriä -kohdasta Käytössä.

Flash-sisällön salliminen verkkosivustolla

1. Siirry Microsoft Edge -selaimella verkkosivulle, jolla on puuttuvaa Flash-sisältöä.

2. Näet osoiterivin oikealla puolella  -kuvakkeen.

3. Napsauta -kuvaketta, jolloin näkyviin tulee Adobe Flash -sisältö estettiin -pikaikkuna.

4. Valitse Salli kerran tai Salli aina, jolloin Flash-sisältö näytetään sivulla joko kerran tai vastedes aina.

Vaihtoehto

1. Siirry Microsoft Edge -selaimella verkkosivulle, jolla on puuttuvaa Flash-sisältöä.

2. Näet osoiterivin vasemmalla puolella kuvakkeen tai .

3. Napsauta kuvaketta.

4. Valitse Salli Adobe Flash.

5. Päivitä sivu napsauttamalla Päivitä -painiketta.