Flash Player on integroitu Windows 10 -käyttöjärjestelmän Internet Explorer -selaimeen.
Flash Playeria ei tarvitse asentaa.

Noudata seuraavia ohjeita Flash Playerin vianmääritykseen Windows 10:n Internet Explorer -selaimessa.

Ota Flash Player käyttöön

Tarkista, että Flash Player on otettu käyttöön.

1. Avaa multimediaa sisältävä verkkosivu Internet Explorerilla. Siirry esimerkiksi sivulle Flash Playerin ohje.

2. Napsauta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa olevaa Työkalut-valikkoa.

Napsauta Työkalut -valikkoa
  3. Valitse Työkalut-valikosta Lisäosien hallinta.

Valitse Lisäosien hallinta.
  4. Valitse luettelosta Shockwave Flash Object.

Huomautus:

Varmista, että avoinna oleva sivu sisältää multimediaa. Jos avoinna oleva sivu ei sisällä multimediaa, luettelossa ei näy kohtaa Shockwave Flash Object.

Valitse Shockwave Flash Object
  5. Valitse Ota käyttöön ja valitse sitten Sulje.

Napsauta Ota käyttöön -painiketta

Poista ActiveX-suodatus käytöstä

1. Avaa multimediaa sisältävä sivu Internet Explorerilla.

2. Napsauta Työkalut -valikkoa ja valitse Suojaus > ActiveX-suodatus.

Valitse Suojaus, ActiveX-suodatus
  3. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen. Kokeile, onnistuuko sisällön toistaminen.