Flash Playerin vianmääritys Windows 8 -käyttöjärjestelmässä

Ota Flash Player käyttöön

Tarkista, että Flash Player on otettu käyttöön.

1. Avaa multimediaa sisältävä verkkosivu Internet Explorerilla. Siirry esimerkiksi sivulle Flash Playerin ohje.

2. Napsauta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa olevaa Työkalut-valikkoa.

Kuvan otsikko
  3. Valitse Työkalut-valikosta Lisäosien hallinta.

Napsauta Lisäosien hallinta
  4. Valitse luettelosta Shockwave Flash Object.

Huomautus:

Varmista, että avoinna oleva sivu sisältää multimediaa. Jos avoinna oleva sivu ei sisällä multimediaa, luettelossa ei näy kohtaa Shockwave Flash Object.

Valitse Shockwave Flash Object
  5. Valitse Ota käyttöön ja valitse sitten Sulje.

Napsauta Ota käyttöön -painiketta

Poista ActiveX-suodatus käytöstä

1. Avaa multimediaa sisältävä sivu Internet Explorerilla.

2. Napsauta Työkalut -kuvaketta ja valitse Suojaus > ActiveX-suodatus.

Valitse Suojaus, ActiveX-suodatus.
  3. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen. Kokeile, onnistuuko sisällön toistaminen.

Päivitä Internet Explorer -selain, jotta saat uusimman Flash Player -version

Sisällön näyttäminen edellyttää uudempaa Flash Player -versiota kuin versio, joka on asennettuna laitteeseesi. Varmista Versionumeron paikallistaminen -dokumentin avulla, että asennettuna on uusin Flash Player -versio. Dokumentin toisesta osiosta käy ilmi käyttämäsi Flash Player -versio.

Flash Player on upotettu Internet Explorer -selaimeen Windows-kaupassa ja työpöytätilassa. Uusin päivitysversio on myös mahdollista ladata ja asentaa seuraavien linkkien kautta:

Huomautus:

Jos käytössäsi on Windows 8.0 -versio, päivitä se Windows 8.1 - tai Windows 10 -versioon saadaksesi edelleen Flash Player päivityksiä.  Jos käytössäsi on Windows RT -versio (taulutietokoneversio), saat päivitykset vain Windows Updaten kautta.