Sisältö ei näy oikein käytettäessä Breeze Presenter -työkalua

Ongelma koskee käyttäjiä joilla on sekä Breeze Presenter että Adobe Flash Player 9 asennettuna koneelle. Yritettäessä luoda Breeze-esityksiä, joihin on upotettu Flash-sisältöä, sisältö ei näy oikein.

Tämä ongelma johtuu Flash Player -komponentin rekisteröintimuutoksesta, joka on yhteensopimaton aiempien nimeämiskäytäntöjen kanssa.

Flash Player 8:ssa ja sitä vanhemmissa versioissa Shockwave ActiveX -säilön nimi oli "ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1." Flash Player 9:ää käytettäessä sen nimi on "ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9." Breeze Presenter etsii nimeä ”ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1” eikä tunnista uutta nimeämiskäytäntöä, ja siksi julkaiseminen ei onnistu.

Ratkaisu: asenna DLL

Tekniset asiantuntijat ovat luoneet DLL-tiedoston, joka on liitetty Presenterin päivitykseen uusimman Connect-version kanssa, joka käyttää Presenter-version 6.0 koontinumeroa 432 v1.

Ratkaistaksesi ongelman ilman päivitystä uusimpaan julkaisuun noudata seuraavia ohjeita DLL-tiedoston asentamiseksi.

Huomautus: Sinun täytyy asentaa Breeze Presenter -version 5.1.269 koontinumero 269. Tarkista versio seuraavasta sijainnista: Breeze > Tietoja Breeze Presenteristä. Korjauksen asentamista tai käyttämistä Presenter-työkalun vanhempien versioiden kanssa ei tueta, koska sillä saattaa olla odottamattomia seurauksia.

Poista Flash Player 9 ja asenna sitten uudelleen Flash Player 8, joka toimii ilman ongelmia.

Löydät ohjeita Flash Player 9:n poistamiseen kohdasta Adobe Flash Player -laajennuksen ja ActiveX-komponentin poisto.

Löydät ohjeita Flash Player 8:n arkistoidun version uudelleen asennukseen kohdasta Arkistoidut Flash Player -versiot.