Asiantuntijalta: Ota Flash Player käyttöön

Chris Campbell

Huomautus:

Katso yllä mainitun videon HTML5-versio: Ota Flash Player käyttöön Internet Explorer -selaimelle.

1. Napsauta Internet Explorerin oikeassa yläkulmassa olevaa Työkalut-valikkoa. (Kuvake on hammasrattaan näköinen.)

Napsauta Työkalut -kuvaketta
    Työkalut -kuvake on oikeassa yläkulmassa.

2. Valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Lisäosien hallinta.

Napsauta Lisäosien hallinta
    Valitse Lisäosien hallinta Työkalut-valikosta.

3. Valitse avautuvassa valintaikkunassa Työkalurivit ja laajennukset.

Valitse Työkalurivit ja laajennukset
    Valitse Lisäosien hallinnan valintaikkunasta Lisäosien tyypiksi Työkalut ja laajennukset.

4. Etsi lisäosien listasta ”Shockwave Flash Object” (rinnakkaisnimi Flash Playerille).

Katso Tila-sarakkeesta, onko Shockwave Flash Objectin tila Poistettu käytöstä. Jos se on poistettu käytöstä, napsauta Shockwave Flash Objectin riviä korostaaksesi sen.

Valitse Shockwave Flash Object
    Shockwave Flash Object lisäosan tyypiksi. Flash on poistettuna käytöstä.

5. Napsauta Lisäosien hallinnan valintaikkunan oikeassa alakulmassa olevaa Ota käyttöön -painiketta.

Napsauta Ota käyttöön -painiketta
    Napsauta Ota käyttöön -painiketta oikeassa alakulmassa.

6. Sulje Lisäosien hallinnan valintaikkuna.

Huomautus:

Jos sinulla näiden toimenpiteiden jälkeen on edelleen vaikeuksia rich media -sisällön katsomisessa, katso ohjetiedosto ActiveX-suodatus Internet Explorerissa.