Onko sinulla ongelmia Adobe Flash Playerin asentamisessa? Tunnista ongelmasi ja kokeile sitä vastaavaa ratkaisua.

1. Oletko tarkistanut, onko Flash Player jo asennettuna tietokoneellesi?

2. Pyydetäänkö sinua sulkemaan selain?

Safari-selaimessa asennusohjelma sulkee selaimen ja jatkaa asennusta.

Noudata näitä ohjeita.

3. Oletko tarkistanut, onko Flash Player käytössä selaimessasi?

Firefox-selain missä tahansa käyttöjärjestelmässä: Flash Playerin käyttöönottaminen Firefox-selaimessa.

Safari-selain Mac OS -käyttöjärjestelmässä: Flash Playerin käyttöönottaminen Safari-selaimessa.

Google Chrome -selain: Flash Playerin käyttöönottaminen Chrome-selaimessa.

Opera-selain: Flash Playerin käyttöönottaminen Opera-selaimessa.

4. Käynnistikö asennusohjelma asennuksen?

Et tiedä, mihin sijaintiin Flash Player -asennusohjelma ladattiin.

Oletusarvoisesti tiedostot ladataan ja tallennetaan Lataukset-kansioon, mikäli tallennussijaintia ei ole määritetty manuaalisesti.

1. Kun Flash Player on ladattu tietokoneelle, sulje kaikki selaimet.
  2. Etsi Flash Player -asennustiedosto. Mikäli et ole määrittänyt muuta asetusta, tiedosto ladataan Lataukset-kansioon.
  3. Käynnistä Flash Player -asennus kaksoisnapsauttamalla asennustiedostoa.

Valitse Ikkuna > Lataukset tai paina Optio+Komento+L. Control-osoita ladattua tiedostoa ja valitse Näytä Finderissä.

5. Eikö ongelma ratkea?

Multimediasisällöt eivät toimi, etkä tiedä, mikä on ongelmana.

Poista Flash Player ja asenna Flash Player kokonaan uudelleen.

6. Onko sinulla salasanaan liittyviä ongelmia?

Jos todennus ei onnistu, tarkista käyttäjätunnus ja salasana. Käytä järjestelmänvalvojan tunnuksia, älä Adobe ID -tunnustasi.

Tarkista järjestelmän käyttäjätunnus ja salasana.
Anna pyydettäessä järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus ja salasana

Jatkuvatko ongelmat?

Jos sinulla on edelleen ongelmia Adobe Flash Playerin asentamisessa, kokeile ladata asennusohjelma suoraan joltakin seuraavista sivustoista:

Katso myös: