Onko sinulla ongelmia Adobe Flash Playerin asentamisessa? Tunnista ongelmasi ja kokeile sitä vastaavaa ratkaisua.

1. Oletko tarkistanut, onko Flash Player jo asennettuna tietokoneellesi?

Flash Player on asennettu valmiiksi Google Chrome -selaimeen, ja se päivitetään automaattisesti.
Voit ohittaa alla olevat vaiheet. Katso artikkelia
Flash Player on asennettu valmiiksi Google Chrome -selaimeen, mutta sitä ei ole otettu käyttöön.
Voit ohittaa alla olevat vaiheet. Katso artikkelia
Apple-mobiililaitteesi ei tue Flash Player -laajennusta.
Tietokoneeseen ei ole asennettu uusinta Flash Player -versiota.
Siirry vaiheeseen 2.(Versiosi:11.7.700.224 Uusin versio:17.0.0.188)
Tietokoneessa on asennettuna uusin Flash Player -beetaversio.
JÄRJESTELMÄTIEDOT
Flash-versio
flashversioninfo
Selaimen nimi
browserInfo
Käyttöjärjestelmä
OSinfo

2. Pyydetäänkö sinua sulkemaan selain?

Internet Explorer -selaimessa asennusohjelman on suljettava selain, jotta asennusta voidaan jatkaa.

Noudata näitä ohjeita.

Jos jokin sovellus käyttää parhaillaan Flash Playerin jo asennettua versiota, Flash Playerin asennusohjelma ei toimi. Sulje tällöin kaikki avoimet sovellukset ja yritä uudelleen.

3. Oletko tarkistanut, onko Flash Player käytössä selaimessasi?

Internet Explorer -selain: Flash Playerin käyttöönottaminen Internet Explorer -selaimessa.

Firefox-selain missä tahansa käyttöjärjestelmässä: Flash Playerin käyttöönottaminen Firefox-selaimessa.

Safari-selain Mac OS -käyttöjärjestelmässä: Flash Playerin käyttöönottaminen Safari-selaimessa.

Google Chrome -selain: Flash Playerin käyttöönottaminen Chrome-selaimessa.

Opera-selain: Flash Playerin käyttöönottaminen Opera-selaimessa.

4. Saatko virheilmoituksia, jotka liittyvät ActiveX-ongelmiin?

Poista ActiveX-suodatus pois käytöstä, jotta Flash Player toimisi kunnolla.

Katso artikkeli ActiveX-suodatuksen käyttöönottaminen ja käytöstä poistaminen IE9-, IE10- ja IE11-selaimissa.

5.  Käynnistikö asennusohjelma asennuksen?

Et tiedä, mihin sijaintiin Flash Player -asennusohjelma ladattiin.

Flash Player -asennusohjelman pitäisi kehottaa sinua aloittamaan asennus, kun lataus on valmis. Jos näin ei tapahdu, voit käynnistää asennusohjelman suoraan latauskansiosta.

1. Kun Flash Player on ladattu tietokoneelle, sulje kaikki selaimet.
  2. Etsi Flash Player -asennustiedosto. Mikäli et ole määrittänyt muuta asetusta, tiedosto ladataan Lataukset-kansioon.
  3. Käynnistä Flash Player -asennus kaksoisnapsauttamalla asennustiedostoa.

Lisätietoja ladattujen tiedostojen löytämisestä on Microsoftin ohjesivuilla Ladatun tiedoston löytäminen ja Tiedostojen lataaminen Internetistä.

6.  Onko sinulla käyttöoikeuksiin liittyviä ongelmia?

Flash Playerin asentamisen jälkeen kaikki toimii moitteettomasti, kunnes käynnistät tietokoneen uudelleen. Uudelleenkäynnistämisen jälkeen verkkosivustot kehottavat sinua asentamaan Flash Playerin uudelleen.

Katso artikkelia Kuinka korjaan Windows-käyttöoikeusongelmat Flash Player -sovelluksessa?.

7.   Eikö ongelma ratkea?

Multimediasisällöt eivät toimi, etkä tiedä, mikä on ongelmana.

Lue lisää Flash Playerissä esiintyvistä yleisimmistä ongelmista.

8. Eikö Flash Playerin ADM-asennusohjelma käynnisty?

Näin saattaa tapahtua varmenneongelman takia. ADM-asennusohjelma käyttää SHA256-varmennetta, joka ei välttämättä ole yhteensopiva Windows Vista SP2- tai Windows Server 2008 SP2 -tietokoneen kanssa.

Jos tämä on laitteesi määritys, siirry Microsoftin tukisivustolle ja lataa käyttöjärjestelmäsi päivitysversio.