Napsauttaminen hiiren kakkospainikkeella ja vaihtaminen koko näytön tilaan ei toimi JW Playerissa.

Ratkaisu

Jos haluat vaihtaa koko näytön tilaan, älä käytä pikavalikkovaihtoehtoa (napsauttaminen hiiren kakkospainikkeella). Käytä alapalkissa olevaa Koko näyttö -asetusta. Jos olet valinnut pikavalikon kerran, valitse se uudelleen ennen kuin käytät alapalkissa olevaa Koko näyttö -asetusta.