Varmista, että uusin Flash Player on asianmukaisesti asennettuna

Verkkosivun lataaminen uudelleen

Päivitä ruutu lataamalla verkkosivu uudelleen.

Varmista, että Adobe Flash Player on oletussoitin

Jos joku toinen tietokoneellesi asennettu mediasoitin on asetettu oletussoittimeksi, tieto ei välttämättä kulje Flash Playerillesi. Aseta Flash Player oletussoittimeksi ja yritä uudestaan katsoa videota.

Anna verkkosivuston sisällön tulla esitetyksi järjestelmässäsi

Katso Adobe Flash Playerin asetusten hallinta Flash Player -asennuksellesi:

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai control-napsauta (Mac OS) haluamaasi Flash-sisältöä.

2. Valitse Yleiset asetukset.

3. Valitse Yleiset tallennusasetukset (Global Storage Settings) -ruutu. Adobe Flash Playerin Asetusten hallinta avautuu.
  4. Valitse asetus, joka sallii muiden tuottajien Flash-sisällön tallentaa tietoja tietokoneellesi.

5. Käynnistä selaimesi uudelleen ja yritä toistaa upotettu video.
  • Jos haluat tarkastella tai muokata vierailemiesi verkkosivujen tietosuoja-asetuksia, käytä siihen Website Privacy Settings -paneelia.
  • Jos haluat tarkastella, muokata tai poistaa vierailemiesi verkkosivujen tallennusasetuksia, käytä siihen Website Storage Settings -paneelia.

Selaimen tietosuojan tason säätäminen

Varmista, että tietoturvan taso ei ole asennossa Vahva, tai sellaisessa räätälöidyssä tasossa, joka ei salli ActiveX-komponenttien katsomista.Oletusarvoinen tietosuojataso (Keskitaso) sallii normaalisti sinun katsoa Flash-sisältöä. Mukautetulla tasolla varmista, että sekä ”Lataa allekirjoitetut ActiveX-komponentit” että ”Suorita ActiveX-komponentit ja laajennukset” on asetettu tilaan Kysy vahvistus. Esimerkiksi Internet Explorerissa:

1. Valitse Työkalut > Internet-asetukset.
  2. Napsauta Suojaus-välilehteä.
  3. Napsauta Oletustaso, tai napsauta Mukautettu taso.
  4. Osiossa ”ActiveX-komponentit ja laajennukset”, tee seuraavat muutokset:

• Aseta ”Lataa allekirjoitetut ActiveX-komponentit” tilaan Kysy vahvistus.
    • Aseta ”Suorita ActiveX-komponentit ja laajennukset” tilaan Kysy vahvistus.

Tarkista palomuuriasetukset ja apuohjelmien asetukset

Jotkin Internet-apuohjelmat toimivat palomuurin tapaan ja voivat rajoittaa ActiveX-komponenttien katsomista. Joissain tapauksissa ne estävät Flash Playerin sisällön. Varmista, että palomuuriasetukset ja apuohjelmien asetukset sallivat ActiveX-komponentit, Flash Playerin sisällön ja pääsyn käyttämillesi verkkosivuille.