Laitteistokiihdytyksen poistaminen käytöstä ja ohjelmistopohjaisen hahmonnuksen käyttäminen laitteistopohjaisen hahmonnuksen sijaan verkkosivua katsottaessa

Noudata Windowsissa, Internet Explorer 9 -selainversiossa seuraavia vaiheita:

1. Flash Player -sovelluksessa toistettavat videot keskeytetään, kun videon resoluutio vaihdetaan koko näytön tilaan. Tämä on tiedossa oleva ongelma niissä tietokoneissa, joissa on Intel HD -näytönohjain ja Internet Explorer 9 -selainversio.

Kokeile ensin jotakin seuraavista ratkaisuista:

Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Verkko ja Internet ja valitse sen jälkeen Internet-asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-välilehdeltä Grafiikkakiihdytys-osa.
  3. Valitse kohta Käytä ohjelmistopohjaista hahmonnusta grafiikkasuorittimen hahmonnuksen sijaan.
  4. Valitse Käytä ja valitse sitten OK.
  5. Sulje kaikki avoimet Internet Explorer -selaimet ja käynnistä sen jälkeen Internet Explorer uudelleen.
  6. Avaa verkkosivu Internet Explorer -selaimessa.

Kun ongelma on ratkaistu, ota laitteistokiihdytys uudelleen käyttöön, jotta voit nauttia sen tarjoamista suorituskyvyn eduista. Jos haluat ottaa laitteistokiihdytyksen uudelleen käyttöön, noudata yllä mainittuja ohjeita ja poista valinta kohdasta Käytä ohjelmistopohjaista hahmonnusta grafiikkasuorittimen hahmonnuksen sijaan.

Intel HD -näytönohjaimien päivittäminen

Joissakin järjestelmissä ongelma voidaan ratkaista päivittämällä Intel HD -näytönohjain. Ohjainversio 8.15.10.2361 ja sitä uudemmat versiot eivät sisällä tätä virhettä. Osa järjestelmistä edellyttää päivityksiä suoraan järjestelmän valmistajalta. Adobe tekee yhteistyötä järjestelmän valmistajien kanssa ja varmistaa, että uusimmat ohjaimet sisällytetään tuleviin julkaisuihin.

Lisätietoja

Ongelma ilmenee järjestelmissä, joissa käytetään Intel HD -näyttösovitinta ja Internet Explorer 9 -selainversiota.

Laitteistokiihdytys on uusi ominaisuus Internet Explorer 9 -selainversiossa. Sen avulla Internet Explorer siirtää kaiken grafiikan ja tekstin hahmonnuksen suorittimelta grafiikkasuorittimelle.

Flash Player 10 ja sitä uudemmat versiot voivat käyttää järjestelmän grafiikkalaitteistoa videoiden purkamisen kiihdyttämiseen. Joillakin sivustoilla videon esittämistä voidaan myös nopeuttaa. Flash Player 10.2 -versiosta alkaen Flash Player -sovellus voi myös hyödyntää grafiikan laitteistokiihdytystä Internet Explorer 9 -selainversiossa, kun näytönohjaimen suorituskykyä parannetaan käyttämällä laitteistopohjaista hahmonnusta.

Muut ongelmat ja ratkaisut

Jos Flash Player -sovelluksen käyttämisessä on edelleen ongelmia, kokeile seuraavia ratkaisuja: