Tämä dokumentti listaa GPU-piirisarjat ja grafiikka-ajurit, joita Flash Player 11 -versiossa (työpöytä) ja AIR 3 -versiossa (työpöytä) julkaistu Stage3D-ominaisuus ei tue. Tällaisessa tilanteessa sisältö toimii, mutta Flash Player 11 ja AIR 3 alkavat käyttää ohjelmistopohjaista hahmonnusta.

Huomautus:

Stage3D-ohjelmointirajapintojen käyttö varmistaa sen, että vaikka käytössä on ohjelmistopohjainen hahmonnus, suorituskyky on nopeampi (joskus noin 10 kertaa nopeampi) kuin käytettäessä Flash Playerin tai Adobe AIRin aikaisempia versioita.

Kaikki alustat

Käytettäessä Stage3D:n ”constrained”-profiilia:

• Mikä tahansa GPU joka ei tue Pixel Shader -versiota 2.0 tai uudempaa
  • Chrome VIA -piirisarja

Käytettäessä Stage3D:n ”baseline”-profiilia:

• Mikä tahansa GPU joka ei tue Pixel Shader -versiota 2.x tai uudempaa
  • Intel GMA:t jotka eivät tue Pixel Shader -versiota 2.x: 740, i752, IEG, IEG2, GMA 900, GMA 950, GMA 3000, GMA 3100, GMA 3150
  • Chrome VIA -piirisarja

Windows

Käytettäessä Stage3D:n ”constrained”-profiilia, kaikki grafiikka-ajurit jotka ovat vanhempia kuin:

• 1.1.2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • 1.1.2005 (Flash Player 11.4/AIR 3.4) Intel GMA-pohjaisiin kortteihin

Käytettäessä Stage3D:n ”baseline”-profiilia, kaikki grafiikka-ajurit jotka ovat vanhempia kuin:

• 1.1.2009 (Flash Player 11/AIR 3)
  • 1.1.2008 (Flash Player 11.2/AIR 3.2)
  • 1.1.2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • NVIDIA-ajuri 8.17.11.9621
  • NVIDIA-ajuri 8.17.11.8267
  • Mikä tahansa Intel GMA -ajuri joka on vanhempi kuin X.X.10.2021

Mac OS

Käytettäessä Stage3D:n ”constrained”-profiilia:

• Kaikki Intel GMA:t
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 ja aiemmat versiot
  • Mac OS X 10.5 tai aiemmat versiot

Käytettäessä Stage3D:n ”baseline”-profiilia:

• Kaikki Intel GMA:t
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 ja aiemmat versiot
  • Mac OS X 10.5 tai aiemmat versiot

*Linuxissa laitteistokiihdytys on tuettu vain Google Chromessa.

*Intel HD GPU on täysin tuettu Mac- ja Windows -käyttöjärjestelmissä.

Suositus

Päivitetyt ajurit korjaavat todennäköisesti kaikki ohjelmiston varamenettelyt. Jos ajurien päivityksen jälkeen ilmenee edelleen ohjelmiston varamenettelyjä, piirisarjasi on todennäköisesti ei-tuettu.

Katso seuraavat linkit ajurien päivittämiseen liittyen:

Nykyisen grafiikkasuorittimesi arvioiminen

• Jos Stage3D hahmontaa DirectX- tai OpenGL-ajurin avulla, se käyttää laitteistokiihdytettyä pintaa.
  • Jos Stage3D hahmontaa Software Hw_disabled-hahmonnustilan avulla, se käyttää ohjelmistopohjaista hahmonnusta.

Alla oleva SWF-tiedosto kertoo, tukeeko käyttämäsi grafiikkasuoritin Stage3D-ominaisuutta.

Lataa