Jos verkkokamerasi ei toimi, etkä näe kuvia, toimi seuraavasti:

• Jos olet verkkosivustolla, joka käyttää verkkokameraa, kokeile toista selainta.
  • Sulje kaikki muut verkkokameraa käyttävät sovellukset, kuten Yahoo! Messenger. Yritä sen jälkeen käyttää verkkokameraa haluamallasi sovelluksella. Verkkokameraa voi käyttää vain yhdellä sovelluksella kerrallaan.
  • Muuta Flash-asetuksia.
    1. Siirry mille tahansa verkkosivulle, jolla käytetään Flashia verkkokameran kanssa.
      Sivun lataamisen jälkeen avautuu ponnahdusikkuna, jossa pyydetään sallimaan verkkosivustolle kameran ja mikrofonin käyttö.
    2. Valitse Allow (Salli).
      Allow-painike (Salli)
    3. Jos verkkokamera-alue on tyhjä, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
    4. Valitse Settings (Asetukset).
      Valitse Settings (Asetukset)
    5. Valitse verkkokamerakuvake ja muuta kamera-asetus vastaamaan käyttämääsi verkkokameraa. Jos esimerkiksi käytät sisäänrakennettua verkkokameraa, valitse Integrated Camera (Integroitu kamera).
      Integroitu kamera
    6. Napsauta tietosuojakuvaketta ja varmista, että vaihtoehto Allow (Salli) on valittu.
      Käytön salliminen
    7. Napsauta Close (Sulje).
      Jos verkkokamera toimii, esikatselu avautuu.
    8. Siirry verkkosivustoon, jossa sinulla oli verkkokameraongelmia, ja toista nämä vaiheet.
  • Tyhjennä välimuisti ja evästeet. Sulje selain ja avaa se uudelleen.
    • Valitse Internet Explorerissa Työkalut > Internet-asetukset > Yleiset. Valitse selaushistoriassa Poista.
      Selainhistorian poistaminen
    • Valitse Mozilla Firefoxissa Työkalut > Asetukset > Lisäasetukset. Valitse Offline-tallennustila-kohdasta Tyhjennä nyt.
      Offline-tallennustilan tyhjentäminen
    • Valitse Safarissa Safari-asetukset > Palauta Safari.
      Safarin palauttaminen
  • Poista kaikki tallennetut verkkosivustot Website Privacy Settings (Verkkosivuston tietosuoja-asetukset) -paneelista.
    1. Käy Flash Playerin ohjesivulla
    2. Valitse Delete All Sites (Poista kaikki sivustot).
      Delete All Sites (Poista kaikki sivustot) -painike
  • Jos käytät ulkoista verkkokameraa, varmista että olet asentanut sen uusimmat ohjaimet. Uusimmat tiedot löydät verkkokameran valmistajan sivustolta.