InDesign kaatuu, kun yrität tallentaa verkkoasemalle InDesign CC -tiedostoa.

Ratkaisu

Huomautus:

Varmista ennen vaiheiden suorittamista, että järjestelmään on asennettu InDesign 13.0.1. Voit tarkistaa asennetun InDesign-version siirtymällä kohtaan Ohje > Tietoja InDesignista.

Voit päivittää järjestelmään asennetun InDesign CC -sovelluksen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla Lisätietoja on kohdassa Päivitä Creative Cloud -sovellukset.

InDesign-versio
  1. Sulje Adobe InDesign CC.

2. Lataa CopyPlugin_SaveAsFix.zip ja pura sen sisältö työpöydälle.

3. Etsi puretusta kansiosta CopyPlugin_SaveAsFix.app ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Selaa ja valitse Adobe InDesign CC 2018.app.

select-folder-mac
  5. Valitse Valitse.

6. Lisäosat asennetaan, ja saat viestin, kun InDesign on päivitetty. Valitse OK.

Sovellus on päivitetty
  7. Käynnistä InDesign CC.