Jos työnkulussa tarvitaan InDesign-kirjastotiedostoja (.indl), jotka on tallennettu verkkoon tai jaettuun sijaintiin, InDesign kaatuu käynnistettäessä.

Huomautus:

Kaatuminen tapahtuu InDesignin Font Managerissa.

Ratkaisu

Tyhjennä tilapäisratkaisuna InDesignin välimuisti alla olevien ohjeiden mukaan:

Windows

1. Siirry kohtaan C:\Käyttäjät\{käyttäjä}\AppData\Local\Adobe\InDesign\{Version #}\{kieli}\, jossa {käyttäjä} on käyttäjätunnus, jolla olet kirjautunut, {Version #} on InDesignin versio ja {kieli} on kieli, jolla InDesign on asennettu tietokoneeseen.

Jos esimerkiksi olet kirjautunut käyttäjätunnuksella johndoe, InDesignin versio on 11.0 ja kieli on en_US, hakemistopolku on C:\Käyttäjät\johndoe\AppData\Local\Adobe\InDesign\Version 11.0\en_US\

Huomautus:

AppData-kansio on Windowsissa oletusarvoisesti piilotettu. Katso ohjeita piilotettujen tiedostojen ja kansioiden näyttämiseen kohdasta Näytä piilotetut tiedostot.

2. Nimeä Välimuistit-kansio uudelleen nimelläVälimuistit_vanha.

3. Käynnistä InDesign.

macOS

1. Siirry kohtaan Kiintolevy/Käyttäjät/{käyttäjä}/Kirjasto/Välimuistit/Adobe InDesign/{Version #}/, jossa {käyttäjä} on käyttäjätunnus, jolla olet kirjautunut ja {Version #} on InDesignin versio.

Jos esimerkiksi olet kirjautunut käyttäjätunnuksella johndoe ja InDesignin versio on 11.0, hakemistopolku on Macintoshin kiintolevy/Käyttäjät/johndoe/Kirjasto/Välimuistit/Adobe InDesign/Version 11.0

Huomautus:

Kirjasto-kansio on oletusarvoisesti piilotettu. Avaa Kirjasto-kansio napsauttamalla työpöytää, jolloin voit varmistaa, että olet Finderissa, pidä Optio-näppäin painettuna ja valitse Siirry > Kirjasto.

2. Nimeä uudelleen kansio, joka osoittaa kielen, jolla InDesign on asennettu järjestelmään. Nimeä esimerkiksi kansio en_US uudelleen nimellä en_US_vanha.

3. Käynnistä InDesign.

Huomautus:

Jos työnkulussa tarvitaan kirjastotiedostoja (.indl), jotka on tallennettu verkkosijaintiin, varmista, että suljet InDesignin Kirjasto-paneelin ennen InDesignin sulkemista.